29 / 04 / 2024

Kripto parada deprem etkisi! Ethereum güçten düşüyor! 

Kripto parada deprem etkisi! Ethereum güçten düşüyor! 

Kripto para sektörünün öncü altcoin‘i Ethereum (ETH), son dönemde fiyat dalgalanmaları ile yatırımcıların dikkatini çekiyor. Ethereum’un dalgalanmaları, tüm altcoin’lerin hamlelerini doğrudan tesiri altına almaya devam etmekte.



Her ne kadar son ayı sezonunun çoğunluğunda Ethereum Bitcoin‘in karşısında pozitif bir performans sergilese de, son dönemde bu durum değişmeye başladı.

Ethereum stakign’ine yoğun bir alaka gösterilmesi dahi ETH’nin BTC nezdinde mukavemet göstermesini sağlayamadı. Son zamanlarda ETH BTC paritesinde sert gerilemeler yaşıyor.

Ethereum’un düşüşü, Altcoin çöküşünü tetikleyebilir mi?
Şuandan itibaren birçok altcoin Ethereum’un (ETH) hareketlerine odaklanmış durumda. ETH için ise son aşama fazlasıyla güç geçiyor.

USDT veya BTC paritesinde gerileyen trendini kırmada etkili olamayan Ethereum, gün geçtikçe güçten düşüyor. Öncü kripto para birimi Bitcoin (BTC) son aşamada gerileme yaşıyor olsa da, bu düşüşlere rağmen piyasa hakimiyetini yükseltmeyi başarıyor.

Bitcoin’in piyasa üzerindeki hakimiyeti son 20 ayın en yüksek seviyesinde konumlanmakta. Buda ETH’nin 1.5 senenin ardından ne kadar zayıfladığını göstermekte.

Kripto parada deprem etkisi! Ethereum güçten düşüyor! 

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC) borsaların yanı sıra altcoin’lere de saldırması, bireysel yatırımcıları derinden yaraladı.

Önümüzdeki günlerde ETH SEC’in etkisinden kurtulamazsa, menkul kıymet olarak tanımlanan MATIC, SOL veya ADA gibi dev ürünler sert gerilemeler yaşamayı sürdürebilir.

Kripto parada deprem etkisi! Ethereum güçten düşüyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön