16 / 05 / 2024

Eti Çikolatalı Gofret paketinden çıkan kodla çekilişe katıl! Sürpriz hediyeler senin olsun

Eti Çikolatalı Gofret paketinden çıkan kodla çekilişe katıl! Sürpriz hediyeler senin olsun

Eti Çikolatalı Gofret paketlerinden çıkan kodlar kazandırıyor. Kampanyalı 34 gramlık Eti Sütlü Çikolatalı Gofret paketlerinin içinden çıkan kodla citirhediyeler.com sitesinden çekilişe katıl, smart TV, Apple Iphone, Apple Watch ve Apple Airpod Pro kazanma şansı yakala… Kampanya 31 Aralık 2022 tarihi



Ödül çekilişleri 12 Ocak 2023’de saat 10:30, 11:00 ve 11:30’da İstanbul Beyoğlu’nda noter huzurunda yapılacak. Çekiliş isteyen herkesin katılımına da açık olacak. 

Çekilişle ödül kazananlar 18 Ocak 2023 tarihinde Takvim Gazetesi’nde ilan edilecek.  Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile de tebligat yapılacak. Asıl talihliler 02 Şubat 2023 tarihine kadar, yedekler ise 17 Şubat 2023 tarihine kadar kimlik fotokopileri, ikramiye kazandıkları şifreli ürün ambalajları ve iletişim bilgileri ile [email protected] mail adresine başvurmaları ve istenilen belgeleri eksiksiz teslim etmeleri halinde ikramiyelerini almaya hak kazanacaklar.

Eti Çikolatalı Gofret paketinden çıkan kodla çekilişe katıl! Sürpriz hediyeler senin olsun

Belirtilen tarihlere kadar başvuru yapmayanlar ikramiyelerini alamayacaklar. İkramiyeyi teslim alırken şifreli ürün ambalajı aslının ibrazının zorunlu olduğunu unutmayın. 
Çekilişe 18 yaşından küçükler katılamaz, katılıp kazanmaları halinde ikramiyeleri verilmeyecek. 
Her ödül için ayrı ayrı çekilişe katılsanız da birden fazla ikramiye kazanma hakkınız yok.  
KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere iat.
Kampanya ile ilgili aklınıza takılan tüm soruların cevapları için www.citirhediyeler.com internet sitesine bakabilir ya da ETİ Danışma Hattı 0800 211 03 84’yi arayabilirsiniz

Ayrıntılar için TIKLAYIN

 


Geri Dön