29 / 04 / 2024

Etimesgut Belediyesi yatırımlarına hız verdi!

Etimesgut Belediyesi yatırımlarına hız verdi!

ETİMESGUT Belediye Başkanı Enver Demirel, belediye hizmetlerinin ve devam eden yatırımların yaz döneminde de etkin yürütülmesi amacıyla mesaisinin büyük bölümünü sahada; yatırım ve hizmet alanlarında geçiriyor.



 ETİMESGUT Belediye Başkanı Enver Demirel, belediye hizmetlerinin ve devam eden yatırımların yaz döneminde de etkin yürütülmesi amacıyla mesaisinin büyük bölümünü sahada; yatırım ve hizmet alanlarında geçiriyor. Yapımı devam eden inşaatlarda incelemelerde bulunan Demirel, olağanüstü hal şartlarında hiçbir hizmette aksama olmaması ve yatırımların hızla tamamlanması için adeta olağanüstü hal ilan etti.


Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, yapımı devam eden tesislerde incelemelerde bulundu. Tesislerin son durumu hakkında bilgi alarak projelerini inceleyen Demirel, Etimesgut'un yaşam kalitesini artırdıklarını ifade etti. Başkan Demirel, ilçedeki yapımı devam eden ve bir kısmı tamamlanma aşamasına gelen inşaatlarda denetlemelerde bulundu.


YENİ YAŞAM MERKEZİ

Demirel'in ilk durağı Ahielvan Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi oldu. Yaklaşık 20 milyon TL'lik değere sahip tesisin çok kapsamlı bir merkez olacağını kaydeden Demirel, “Bu merkezimizde bütün vatandaşlarımızın yararlanacağı hizmetler olacak. Merkezde, havuz, eğitim ve kültür alanları, kreş ve spor merkezimizin yanı sıra birçok donatı yer alacak. Yapımını hızla sürdürüyoruz" dedi.


GÜZELKENT'E YAKIŞIR HİZMET

Demirel daha sonra Güzelkent Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi inşaatına geçti. Merkezin son durumu hakkında bilgi alan Demirel, tesiste, emekli dinlenme evi, sağlık alanı, eğitim alanları, spor merkezinin hizmet vereceğini söyledi.


ENGELLİLERE ÖZEL TESİS

Başkan Demirel, Bağlıca Mahallesi'nde kaba inşaatı tamamlanmak üzere olan Engelsiz Yaşam Merkezi'nde incelemelerde bulunda. Demirel, “Bu merkez tamamlandığında engelliler ve aileleri birçok hizmeti bir arada alma imkanına kavuşacak. Sağlık ve rehabilitasyon, eğitim-kültür, misafirhane gibi bir çok hizmeti bu merkezde sunmayı planlıyoruzö dedi. Ahimesut Kapalı Pazaryeri inşaatının son durumunu yerinde denetleyen Demirel, Pazar yerinin kısa sürede hizmete gireceğini söyledi, Atayurt Spor Merkezi ve Emekli Konağı'nın ise tamamlandığını ifade etti.


Hürriyet


Geri Dön