27 / 04 / 2024

Etkileyici tasarımı ile Xiaomi Civi 3 piyasaya çıktı! İşte özellikleri ve fiyatı

Etkileyici tasarımı ile Xiaomi Civi 3 piyasaya çıktı! İşte özellikleri ve fiyatı

Bir dizi sızıntı ve söylentiden sonra , Xiaomi nihayet Çin'de Xiaomi Civi 3 akıllı telefonunu piyasaya sürdü. 2022'de piyasaya sürülen Xiaomi Civi 2'nin doğrudan halefi olarak geliyor. Cihaz, Öyleyse Xiaomi Civi 3'ün teknik özellikleri ve fiyatına daha yakından bakalım.



XİAOMİ CİVİ 3 TASARIM VE EKRAN

Civi serisindeki diğer telefonlar gibi, Xiaomi Civi 3 de zarif ve stil sahibi bir tasarıma sahip. Arkasında çift tonlu bir kaplama ve yalnızca 7,56 mm ölçülerinde ince bir profil bulunur. İlginç bir şekilde Xiaomi , bu çift tonlu tasarımı telefona getirmek için küresel bir moda trendi tahmin ajansı olan WGSN ile ortaklık kurdu .

Telefon aynı zamanda sadece 173 gram hafiftir. Ve Xiaomi, tutulduğunda telefonun ergonomik hissini iyileştirmek için düşünceli bir şekilde kavisli kenarlar sundu. Farklı zevklere uyacak şekilde dört çekici renk seçeneğiyle sunulur: Gül Moru, Nane Yeşili, Macera Altını ve Hindistan Cevizi Külü. Arka panel, sol üst köşeye konumlandırılmış üçlü kamera kurulumuna ev sahipliği yapıyor. Arka panelin görünümünü iyi bir şekilde tamamlayan uyumlu bir metal halka ile zarif bir şekilde çevrelenmiştir.

Akıllı telefonun ön tarafında, Full HD çözünürlüğe sahip 6,55 inç 12 bit kavisli OLED panel bulunuyor. Ekran 120Hz'de yenilenir ve 240Hz'e kadar dokunma örnekleme hızına sahiptir. Ayrıca, 1500 nit'lik tepe parlaklığıyla dış mekanda kullanım için yeterince parlaktır. Ekran, DCI-P3 renk gamını kapsıyor.

Etkileyici tasarımı ile Xiaomi Civi 3 piyasaya çıktı! İşte özellikleri ve fiyatı

Bunun dışında Civi 3, titreşimsiz görüntüleme için 1920Hz PWM Karartma ve hassas renk üretimi için Birincil Renkli Ekran özelliğine sahiptir. Ekran ayrıca HDR10+ sertifikasına sahiptir, ancak Dolby Vision derecesine sahip değildir. Xiaomi, ön taraftaki Gorilla Glass korumasıyla işlerin dayanıklılık tarafını halletti.

İçerideki şeylerden sorumlu olan MediaTek Dimensity 8200-Ultra yonga setidir. Yeni başlayanlar için 8200-Ultra, Dimensity 8200'ün daha yüksek CPU ve GPU saat hızlarına sahip yükseltilmiş bir versiyonudur . Sonuç olarak, her iki SoC de aynı çekirdek mimariye sahiptir. Ancak 8200 ve Ultra muadili arasındaki en önemli fark, ikincisinde hem 6GHz altı hem de mmWave 5G bantları için destek almanızdır.

Etkileyici tasarımı ile Xiaomi Civi 3 piyasaya çıktı! İşte özellikleri ve fiyatı


Geri Dön