28 / 04 / 2024

Monoplan Tasarım Mimarlık Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monoplan Tasarım Mimarlık Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monoplan Tasarım Mimarlık Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de, 27 Şubat 2015'te Tayfun Ersayın Müdürlüğü'nde kuruldu.



Monoplan Tasarım Mimarlık Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 27 Şubat 2015'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Ersayın Müdürlüğü'nde kuruldu.


Monoplan Tasarım Mimarlık Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1)Resmi  ve özel kamu kurum ve kuruluşların,  ev, işyeri ve bilumum ticarethanelerin tasarım dekorasyon ve iç mimarlık plan ve proje hizmetlerini yapmak ve yaptırmak. 2) Teknik ve gayri teknik ev, otel, mağaza, bilumum ticarethanelerin ekipman ve malzemeleri, parçaları, tüm bu konularla alakalı malzeme, parça, ekipmanların (ahşap, metal, pvc plastik) toptan ve perakende alım satımı, imalat ve montajı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3) Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri inşasını yapmak, taahhütlerde bulunmak.Gerekli olan makine teçhizat ve malzemelerin temini , alım satım ve montajı , taşeron vasıtasıyla işlemleri yaptırmak veya taşeron hizmetlerinde bulunmak. Şirket gerekli gördüğü hallerde gayrimenkul ve menkul satın alabilir , kiralayabilir ve kiraya verebilir. İş konusu değişikliği ancak ortaklar kurulu kararıyla gerçekleştirilir.



Geri Dön