05 / 05 / 2024

EtsGroup, ikinci Maxx Royal otelini Kemer'de açıyor!

EtsGroup, ikinci Maxx Royal otelini Kemer'de açıyor!

EtsGroup, ikinci Maxx Royal otelini Kemer'de açıyor. 310 milyon dolarlık yatırımla hayata geçen otelde bin kişi çalışacak. Oda başına 3 personelin düşeceği otel, jet sosyeteye hizmet verecek...



EtsGroup, ikinci Maxx Royal otelini Kemer'de açıyor. 310 milyon dolarlık yatırımla hayata geçen otelde bin kişi çalışacak. Oda başına 3 personelin düşeceği otel, jet sosyeteye hizmet verecek.


EtsGroup, 310 milyon dolarlık yatırımla inşa ettiği Maxx Royal zincirinin ikinci otelini haziranda açıyor. Antalya Kemer'deki 5 yıldızlı otel, butik anlayışıyla kişiye özel hizmet verecek. "Grand butik" konseptli otel, 285 odadan oluşuyor. Bin kişinin istihdam edileceği otelde, oda başına 3 personel düşecek. EtsGroup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, "7 yıldızın ötesinde bir hizmet vereceğiz. Bu konsept grand butik olarak anılacak. Hedefimiz dünyanın ilk 10 resort otelinden biri olmak" dedi. Maxx Royal Kemer Resort'un Türkiye'de kişi başı fiyatta en yüksek otel olacağını öne süren Ersoy, "Hedef kitlemiz lüks tatil beklentisi yüksek olan kişiler. Tesisimizin Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerindeki tatilcilerin yanı sıra Avrupa ülkelerinden de kaliteli misafirlerin ilgisini çekeceğini öngörüyoruz" diye konuştu. Ersoy, tesiste 6 ayrı tipte 74 villa, 84 aile rezidans odası ve minimum büyüklüğü 105 metrekare olan, tamamı süitlerden oluşan 285 oda olacağının altını çizdi. Ersoy, "Otelimizin konumlandığı Kemer bölgesi 800 metre uzunluğunda 3 ayrı koydan oluşuyor" dedi. 


PERSONEL 3 YILDA YETİŞİYOR

Lüks segmente hitap eden Maxx Royal otellerinin 3'üncüsü Bodrum'da açılacak. Mehmet Ersoy "Bodrum'daki otelimiz yine grand butik konseptiyle hazırlanacak. 250 oda olarak planladığımız bu otel yüksek bir yatırım bütçesiyle hayata geçecek" dedi. Her yıl otel açmak gibi bir hedeflerinin olmadığını belirten Ersoy, Bodrum otelinin birkaç yıl içinde hayata geçeceğini ifade etti. Grand butik otel konsepti için güçlü bir insan kaynağına ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan Ersoy "Otellerimize uygun personeli en az üç yılda yetiştiriyoruz" diye konuştu.


Şehir otelciliği yapacak

Mehmet Ersoy, resort yatırımlarından sonraki hedefin şehir otelciliği olduğunu söyledi. Ersoy, "Bir sonraki adımımız şehir otelciliği olacak. Hedefimiz İstanbul'da bir kongre ya da butik otel yapmak. Tercihimiz Avrupa yakasından yana. Fırsatları kolluyoruz" dedi.


Kişisel servis hizmeti

Mehmet Ersoy, Maxx Royal Kemer'de dünyanın önde gelen şeflerine sahip bir kadroyla çalıştıklarını söyledi. Ersoy, "Ekip, pişirilip misafiri bekleyen büfe yemeklerini değil, sipariş üzerine hazırlanan yemekleri hazırlayacak" dedi.


Tesis kalitesi artar

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kıyılarda yaptığı kaçak tesis denetimleriyle ilgili de yorumda bulunan Ersoy, denetimleri desteklediğini söyledi. Ersoy "Mevcut imar planına uygun tesisler yaptığınız sürece yatırımlarınızda herhangi bir engelle karşılaşmıyorsunuz. Denetimlerle tesis kalitesi artar" diye konuştu.



Betül Alakent/ Sabah Gazetesi 


Geri Dön