29 / 04 / 2024

Euphoria Fitness&Health Club Bursa'da açıldı!

Euphoria Fitness&Health Club Bursa'da açıldı!

Avrupa’nın en gelişmiş modern Fitness merkezlerinden biri olan eupHoria Fitness&Health Club her türlü spor aktivitesinin yapılabileceği lüks bir spor merkezi olarak Bursalılara hzimet veriyor. Euphoria Fitness&Health Club açıldı...



Avrupa’nın en gelişmiş modern Fitness merkezlerinden biri olan eupHoria Fitness&Health Club her türlü spor aktivitesinin yapılabileceği lüks bir spor merkezi olarak Bursalılara hzimet veriyor. Divan Oteli yanında hizmete giren eupHoria Spor Merkezi’nin açılışına AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, spor merkezinin üyeleri ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. 


eupHoria Spor Merkezi sahipleri Güral Yılmaz ile Kadir Usta ise, “Tesismiz 11 bin metrekarelik alan. Tesisimizde fitness, solarium merkezleri, SPA Termal grupları, açık havuzlar gibi A’dan Z’e tüm spor hizmetleri mevcut. 5 yıldızlı bir spor merkezi. Havalandırma cihazlarından, spor cihazlarına kadar en iyilerini kullanmaya çalıştık. Bursa’daki halkımıza en iyi hizmeti vermeyi düşünüyoruz. 2,5 milyon nüfuslu olan Bursa’da bazı ihtiyaçların henüz gerçekleşmediğini gördük. Aradıkları her türlü spor kulübünü burada inşa ettik.  Bursalıları tesislerimize bekliyoruz. eupHoria dünyasına hoş geldiniz” diye konuştular.

Havuz başında yapılan kokteyl ile yapılan açılışta Bursa’nın güzel solisti Tuğba Yurt, verdiği konserle açılışı renklendirdi. Açılış kokteylinde eupHoria dans grubunun gerçekleştirdiği birbirinden güzel şovlar ve havai fişek gösterimi ile de renkli anlar yaşandı. 



Geri Dön