28 / 04 / 2024

Euro 19 TL'ye merdiven dayadı! İşte 17 Eylül 2022 Euro kuru!

Euro 19 TL'ye merdiven dayadı! İşte 17 Eylül 2022 Euro kuru!

Yatırımcılar, Euro almak isteyenler ve Euro ile iş yapan vatandaşlar kurdaki son durumu merakla takip ediyor. Peki Euro kurunda son durum ne? Euro düştü mü, yükseldi mi? İşte 17 Eylül 2022 Euro kuru...



Euro'ya yatırım yapan vatandaşlar, ve Euro ile ticaret gerçekleştirenler Euro'daki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Avrupa Merkez Bankası geçen perşembe günü birçok kişi tarafından merakla beklenen faiz kararını duyurmuş ve duyurulan karardan sonra Euro, diğer para birimleri karşısında da değer kazanmaya başlamıştı.

Euro 19 TL ye merdiven dayadı! İşte 17 Eylül 2022 Euro kuru!

Söz konusu açıklanan karardan sonra önemli açıklamalar yapan Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde, enflasyonda yakın bir zaman içerisinde bir yükseliş beklediklerini bu sebeple de önden faiz artışlarının bir şekilde süreceğini kaydetti. Yaşanan bu kritik değerlendirmeler de Euro'nun değer kazanarak seyrinin yukarı yönlü olacağının sinyallerini vermişti.

Peki, Euro kurunda son durum ne? 1 Euro ne kadar TL? 1 TL kaç Euro? İşte 17 Eylül 2022 Euro kuru...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön