28 / 04 / 2024

Euro alacaklar pür dikkat! Dolardan sonra sıra euroda! Euro/TL bugün kaç lira?

Euro alacaklar pür dikkat! Dolardan sonra sıra euroda! Euro/TL bugün kaç lira?

Yatırımcılar ve euro almak isteyenler euro kurunun bugün kaç lira olduğunu merak ediyor. Dolardan sonra euroya yatırım yapmak isteyen vatandaşlar euro bugün ne kadar? Euro/TL düşecek mi, yükselecek mi? sorularını araştırıyor. Peki bugün euro kaç lira?



Şerife Aydın

Yatırımcılar dolardan sonra en çok euro fiyatlarını merak ediyor. Euro geçen haftayı 18,32 TL bandında kapatırken bu haftaya yukarı yönlü başladı. Euro almak isteyenler ve birikim yapmayı düşünen vatandaşlar euro kurunu pür dikkat takip ediyor.

Euro/TL bugün güne 0,09 yükselişle başladı. Yarınki Merkez Bankası faiz kararından önce yükselişe geçen euro bugün ne kadar? Eurıo/TL kaç lira oldu? İşte son dakika euro alış satış fiyatları 22 Haziran 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön