12 / 05 / 2024

Euro alalım mı bozduralım mı? Kritik haber geldi, dibe vurdu! Elinde euro olanlar bakmadan geçmeyin

Euro alalım mı bozduralım mı? Kritik haber geldi, dibe vurdu! Elinde euro olanlar bakmadan geçmeyin

Euro kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Euro dolar endeksi 0,97 seviyesinde işlem görüyor. Haftanın ilk işlem gününde euro dolar karşısında değer kaybetmeye devam ederken yatırımcılar, euro alalım mı, bozduralım mı? sorusunun yanıtını araştırıyor.



EURO BÖLEGİNDE YATIRIMCI GÜVENİ 29 AYIN EN DÜŞÜK SEVİYESİNDE

Euro Bölgesi'nde yatırımcı güveni üst üste ikinci ayda da düşüşüne devam etti ve 29 ayın dip seviyesini gördü.

Sentix tarafından açıklanan Euro Bölgesi yatırımcı güveni bir önceki ay -31,8 puan seviyesinde bulunan yatırımcı güven endeksi ekim ayında -38,3 puana kadar düştü.  Analistlerin beklentisi endeksin -34,7 puan seviyesine gerileyeceği yönündeydi.

Böylece yatırımcı güveni 2020 yılı Mayıs ayından bu yana en kötü görünümünü sergiledi.Cari endeks -26,5 puandan -35,5 puana düşerek 2020 yılı Ağustos ayından bu yana en düşük seviyeyi gördü.

 Euro alalım mı bozduralım mı? Kritik haber geldi, dibe vurdu! Elinde euro olanlar bakmadan geçmeyin

PİYASALARDA SON DAKİKA

Bu hafta piyasaların gözü kritik kararlara çevrildi. Çarşamba günü ABD Merkez Bankası'nın Eylül ayına ait toplantı tutanakları açıklanacak.

13 Ekim 2022 perşembe günü ABD Eylül ayı enflasyon rakamları belli olacak.

11 Ekim 2022 salı günü yine önemli bir veri olan İngiltere'de işsizlik verileri takip edilirken, 12 Ekim 2022 çarşamba günü Euro Bölgesi ve İngiltere'de sanayi üretimindeki hareket piyasaları etkileyecek.

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Net tarih açıklandı! Euro fırlayacak! 1 eurosu bile olanlar hemen bakın

Euro’da çöküş devam ediyor! Analistler ise Euro’nun tavan yapacağı tarihi açıkladı! Elinde Euro olanlar dikkat

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön