Ekonomi

Euro alıp bekleyenler çabuk bakın! Euro/TL bugün kaç lira? Euro ne kadar? Son dakika euro kuru 11 Ağustos 2022

Elindeki parasını değerlendirmek isteyip yatırımını euro kuruna yapanlar euro kurunun bugün kaç lira olduğunu merak ediyor. Euro yatırımcıları çabuk bakın! Euro bugün ne kadar? Euro kaç TL oldu.? İşte son dakika euro kuru 11 Ağustos 2022...Elindeki parası ile euro alanlar euro kurunun bugün ne kadar olduğunu merak edip araştırıyor

Döviz kurları haftanın dördüncü işlem gününde de  yükselmeye devam ediyor. Elindeki parası ile euro alanlar euro kurunun bugün ne kadar olduğunu merak edip araştırıyor. Peki euro bugün kaç TL oldu? Euro/TL bugün ne kadar? Euro kaç TL? İşte 11 Ağustos 2022 euro kuru...

Yatırımcılar ve döviz almak isteyenler tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren yurt içi piyasalarda euro kuru ne kadar? Euro kaç TL? Euro ne kadar? sorularının yanıtları araştırıyor. Euro/TL haftanın dördüncü işlem gününde güne 0,96 yükselişle başladı.

Dün ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra döviz kurları yükselmeye başlarken euro bugün de yukarı yönlü seyrine devam ediyor.  Euro kuru yükselişine devam ediyor euro/TL 18,50 lira seviyesini geçerek yukarı yönlü hareketine devam ediyor.

Peki bugün  euro ne kadar? Euro kuru kaç lira oldu?  İşte son dakika euor/TL Kuru 11 Ağustos 2022...

EURO BUGÜN KAÇ TL 11 AĞUSTOS 2022? 

Milyonlarca kişi euro kuru ne kadar? Euro kaç TL? Euro ne kadar? gibi sorularının yanıtlarını merak ediyor. Euro/TL haftanın dördüncü işlem gününde güne 0,96 yükselişle başladı.
Euro bugün güne yükselişle başladı. Euro/TL 18,40 TL, satış fiyatı bugün 18,50 TL seviyesinde işlem görüyor.

 

PİYASALARDA BU HAFTA NELER OLDU?

ABD'de tarım dışı istihdam verileri açıklandı. ABD'de tarım dışı istihdam temmuz ayında 250 binlik beklentiye karşılık 528 bin arttı.

ABD'de işsizlik yüzde 3,5'e geriledi. Verinin güçlü gelmesi ABD'nin resesyonda olmadığına işaret ederken, Fed'in agresif faiz artışlarına devam edebileceğinin sinyalleri gelmeye devam ediyor.

Analistler, ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin Tayvan'ı ziyaret ettikten sonra gündeme gelen jeopolitik risklerin büyümeyeceğine yönelik  beklentiler ve tahminlerden iyi gelen makroekonomik veriler ile piyasalarda pozitif bir seyir izlendiğinin bilgisi geldi. 

Avrupa tarafında da büyüme ve enflasyon arasındaki ikilem fiyatlamaları zorlaştırırken, enerji arz krizi bölgeye ilişkin risklerin başında gelmeye devam ediyor.

Piyasalarda dün ABD, 2. çeyrek tarım dışı üretkenlik, iş gücü maliyetleri takip edilecek.

Piyasalarda dün ABD enflasyon rakamları açıklandı ve enflasyon rekordan döndü. Ülkede Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) temmuz ayında yıllık bazda ise yüzde 8,5 yükseldi. Beklentiler, TÜFE'nin bu dönemde yıllık bazda yüzde 8,7 artması yönündeydi.

Euro bugün kaç TL? Euro ne kadar? İşte euro/TL kuru 10 Ağustos 2022...

Euro kaç TL oldu? Euroya yatırım yapanlar dikkat! Euro kurunda son dakika