Ekonomi

Euro alış satış fiyatı bugün ne kadar? Euro kurunda son dakika 6 Mayıs 2022

Fed'in faiz kararından sonra döviz piyasasında hareketlilik başladı. Dolar/TL yükselmeye devam ederken euro/TL ne kadar oldu İşte 6 mayıs 2022 son dakika euro kuru... Dolar kuru bugün güne yükselişle başlarken euro/TL de yukarı yönlü hareket ediyor

Milyonlarca yatırımcı ve euro almak isteyenler piyalasarı yakından takip ediliyor. Dolar kuru bugün güne yükselişle başlarken euro/TL de yukarı yönlü hareket ediyor. Peki bugün euro/TL ne kadar oldu? Euro kuru kaç lira? İşte 6 Mayıs 2022 euro kuru...

Piyasalar Fed'in faiz oranına odaklanmıştı. İki gün boyunca devam eden Mayıs 2022 FED toplantısı sonrası dünyanın kilitlendiği Fed faiz kararı ve açıklaması belli oldu. Fed politika faizini 50 baz puan artırdı. Fed'in faiz kararından sonra dolar kurunda yükseliş başladı.  Dolar şu anda 14,92 liradan işlem görüyor.

Peki euro  bugün kaç lira oldu? Euro alış satış fiyatı ne kadar? İşte son dakika euro kuru...

EURO/TL  ALIŞ SATIŞ FİYATI 6 MAYIS 2022 

Euro/TL büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Euro almak isteyen yatırımcılar ve euro bozdurmak isteyenler euro kurundaki son dakika gelişmeleri takip ediyor.

Euro/TL dün güne yüzde 0,63 değer artışı ile başladı. Euro dün alış fiyatı 15,67 lira, satış fiyatı ise 15,77 lira seviyesinde güne başladı. Bugün ise euro alış fiyatı 15,62 lira, satış fiyatı 15,71 lira seviyesinde işlem görüyor.

Euro alış satış fiyatı bugün ne kadar? Euro yükseldi mi, düştü mü? İşte son dakika euro kuru

Euro, dolara meydan okuyor! Euro/TL bugün arttı! İşte euro kurunda son dakika

Euro/TL bugün ne kadar? Euro alış satış fiyatı bugün kaç lira? İşte 29 Nisan 2022 son dakika euro kuru