22 / 07 / 2024

Euro almak isteyenler dikkat! Euro bugün ne kadar? Euro kaç TL?

Euro almak isteyenler dikkat! Euro bugün ne kadar? Euro kaç TL?

Dolar/TL bugün 18 lira seviyesinden işlem görürken euro ne kadar oldu?  Euro almak isteyenler dikkat! İşte son dakika euro kuru 4 Ağustos 2022...




Küresel piyasalardaki gelişmeler döviz kurlarını etkiliyor. Geçtiğimiz hafta ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra döviz kurları yükselmeye başladı. Dolar ve euro kuru son yılın en yüksek seviyelerine yükseldi. Açıklanan rakamlara göre,  Euro/TL'de gerçekleşen  yükselişler yatırımcıların yüzünü güldürdü.

ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI

Dün piyasaların merakla beklediği enflasyon rakamları açıklandı. TÜİK, temmuz ayına tüketici fiyatları endeksini dün açıkladı. Buna göre enflasyon temmuz ayında aylık yüzde 2.37 oldu. Beklenti aylık yüzde 4.95'ti. Yıllık TÜFE ise yüzde 79.6'ya yükseldi. En yüksek artış yıllık yüzde 119 ile ulaştırma grubunda yaşanırken en az artış haberleşmede yaşandı. Bu rakamların açıklanmasının ardından döviz piyasasında hareketlilik başladı. Dolar 18 lirayı devirirken euro de yükselişe geçti.

Dolar 18 lirayı aşarken euro kaç TL oldu! 

Euro yatırımcıları müjde! Euro hız kesmeden yükselmeye devam ediyor


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön