28 / 04 / 2024

Euro aynı şekilde devam ediyor! Tutabilene aşk olsun! Euroda son durum ne? Euro/TL'de son dakika 6 Ağustos 2022

Euro aynı şekilde devam ediyor! Tutabilene aşk olsun! Euroda son durum ne? Euro/TL'de son dakika 6 Ağustos 2022

Enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra döviz kurları da yükselişe geçti. Dolar - TL 17,98 TL iken, Euro - TL de 18,33 TL seviyelerine geldi. Bugün Euro - TL bandı yükselmeye devam ediyor. İşte son dakika Euro - TL kuru 6 Ağustos 2022...



EURO AYNI GAZ DEVAM EDİYOR

Euro - TL kuru hafta sonunda ise 18 lira bandında seyir vermeye devam ediyor. Euro kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların en önemli gündem konusu.

Euro bugün alış fiyatı 18,19 TL, satış fiyatı ise 18,33 TL seyrinde işlem görüyor. Dün ise euro kur; euro alış fiyatı 18,35 TL, satış fiyatı 18,44 TL seyirlerinde işleme geçti.

 

RUSYA'DAN FLAŞ EURO KARARI SON DAKİKA

Rusya Merkez Bankası'ndan ise dün önemli bir haber geldi. Euro ve dolar kullanımını indireceğini açıklayan Rusya Merkez Bankası ek tedbirler alacağını duyurdu.

Rusya Merkez Bankası, onlar için dost olmayan ülkelerin attığı adımlarla ABD doları ve avro kullanımının riskler barındırdığını ifade ederek söz konusu dövizlerden uzaklaşmaya yönelik ek önlemler getirileceğini duyurdu.

Rusya Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada, "Finans piyasası: Güncel koşullarda yeni zorluklar" isimli raporda, finans kurumlarının sürekliliği ve ekonominin yapısal dönüşümüne katılımlarını elde etmenin ana etkenlerden biri olduğu söylendi.

Rusya'nın dost olmayan ülkeler olarak kaydettiği Batılı ülkelerin attığı adımların mali riskleri yükselttiği uyarısına yer verilen yazılı raporda, "Rus varlıklarının dost olmayan ülkeler tarafından engellenme gelmesi ve dünya rezerv para birimlerindeki ödemelere yönelik operasyonel kısıtlamalar, ABD doları ve avro aktif haldeyken vatandaşlar ve işletmeler için riskler oluşturuyor" ifadeleri kullanıldı.

Euro aynı şekilde devam ediyor! Tutabilene aşk olsun! Euroda son durum ne? Euro/TL de son dakika 6 Ağustos 2022

EDİTÖR NOTU: Bu haber 6 Ağustos 2022 tarihinde saat 09.28'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,41 Türk Lirası, euro 18,37 Türk Lirası, altının gramı ise 1036 Türk Lirası değerinde.

İş yeri sahibi olmak isteyenlere TOKİ müjdesi geldi! İş yerleri 20 yıl vade ile satılacak

Flaş… Akaryakıta çifte indirim! Herkes bunu bekliyordu! BP, Opet, PO, Total, Shell 6 Ağustos 2022 akaryakıt fiyatları

Konut fiyatlarındaki artış hız kesse de durmuyor! Yıl sonuna kadar işte bu kadar artacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön