Ekonomi

Euro bu hafta ne olur? Euro geçtiğimiz hafta ne oldu?

Euro kuru fiyatları bu hafta gündemin en çok merak edilen konuları arasında yer aldı. Vatandaşlar 1 euro ne kadar oldu? Euro düştü mü, yükseldi mi? Euro ne kadar oldu? merak ediyor. Peki euro fiyatları ne oldu, euro bu hafta ne olur? İşte ayrıntılar haberimizde... Dolar, euro kuru derken piyasalar yatırımcılar tarafından araştırıldı

Döviz piyasası bu hafta en çok merak edilip araştırılan piyasa oldu. Dolar, euro kuru derken piyasalar yatırımcılar tarafından araştırıldı. Vatandaşlar 1 euro ne kadar? Euro ne kadar oldu? Euro düştü mü, yükseldi mi? sorularının cevaplarını merak ediyor. 

Peki euro ne kadar oldu? Euro bu hafta ne olur? Ayrıntılar haberimizde...

EURO/TL NE OLDU?

Euro/TL kuru haftanın ilk işlem gününe 16,93 TL seviyesinde başladı. Haftanın ikinci işlem gününde euro kuru yüzde 0,28 yükselerek 17,53 TL seviyesine ulaştı. Çarşamba günü euro kuru 17,35 TL seviyesine geriledi. Perşembe günü ise  17,59 TL seviyesinden işlem gördü. Haftanın son işlem günü euro kuru  17,63 TL seviyesi ile haftayı rekorda bıraktı.

 

Euro/dolar paritesi ise 1,0766 ile bir ayın en yüksek seviyesini test etti.
Peki euro bu hafta ne olur? Euro yükselir mi, düşer mi?

EURO BU HAFTA NE OLUR?

Euro/TL haftayı 17,63 TL seviyesi ile zirvede kapattı. Euro/TL bugün şu dakikalarda uluslararası piyasalarda 17,78 TL seviyesinde işlem görüyor. Peki euro bu hafta ne olur? Euro yükselir mi, düşer mi?

Euro kurunun yönü bu hafta milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Euro bu hafta içerisinde yukarı yönlü hareketine devam edeceği bekleniyor. 

Euro alış satış fiyatlarında son durum! İşte 28 Mayıs 2022 euro/TL

Altın bu hafta zirvenin tadını aldı! Altın gelecek hafta ne olur?

Dolar şimdi bir kenarda dursun, euroda tansiyon yükseliyor! Euro kaç TL oldu 27 Mayıs 2022?

Dolar nefes almadan yükseliyor! Bu yükseliş bu hafta da sürecek mi?