27 / 04 / 2024

Euro City Kurtköy adres!

Euro City Kurtköy adres!

Firma: Euroil İnşaat

Proje: Euro City

Euro City Kurtköy adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 1+1 ve 2+1 konut alternatiflerine yer verilen projede banka kredisi kullanılabiliyor ve sosyal olanaklara da geniş yer veriliyor...



Euroil İnşaat tarafından Kurtköy'de konumlandırılan Euro City Projesi'nde dairelerin tapuları hemen teslim ediliyor. Projede konut teslimlerinin ise 2014 Aralık ayında gerçekleştirilmesi hedefleniyor.


Euro City Kurtköy adres bilgileri kapsamında proje ulaşım kolaylığına sahip bir noktada hayata geçirildi. 10 katlı 5 bloktan oluşan projede daireler için minimum yüzde 25 peşinat veriliyor ve kalan yüzde 75'lik tutar için banka kredisi ile 120 aya kadar taksit seçeneği bulunuyor.


Ara büyüklüğü 13 bin metrekare olan Euro City Kurtköy Evleri'nin ortak alanları arasında; çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, dinlenme alanları, hidrofor ve güvenlik hizmeti gibi olanaklar yer alıyor.


Euro City Kurtköy adres


Anadolu Yakası'nda Pendik'e bağlı Kurtköy'de inşa edilen Euro City Kurtköy Evleri, toplu ulaşıma, alışveriş merkezlerine, okullara ve hastanelere yakın mesafede bulunuyor.


Euro City Kurtköy adres detayları için iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır;


Telefon:   444 36 02

Web: www.euroil.com.tr

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön