Ekonomi

Euro değer kaybediyor... 1 Nisan 2022 euro kuru!

Bir haftadır yatay seviyelerde işlem gören Euro/TL, bugün kapanışta alış fiyatı 16,16, satış fiyatı ise 16,24 lira seviyesinde günü tamamladı. Rusya devlet lideri Putin'in açıklamalarından sonra düşüşe geçen euro 16,39 lira seviyesine düştü

Euro kuru bir haftadır 16,30 seviyelerinde işlem görmeye devam ederken dün gün içerisinde gelen son dakika açıklamalardan sonra yatırımcılar tarafından en güveli liman olan sarı metal ve dolar kuru değer kazanırken euro aşağı yönlü hareket etti.

Rusya devlet lideri Putin'in açıklamalarından sonra düşüşe geçen euro 16,39 lira seviyesine düştü.  Altın ve dolar fiyatları değer kazanırken euro son dakika gelişmelerin etkisi ile değer kaybetti. Peki bugün Euro kuru güne nasıl başladı? Euro bu sabah kaç liradan işlem gördü?

DÜN PİYASALARDA NELER OLDU?

Putin'in dün yapmış olduğu açıklamalar dünya gündemine bomba gibi düştü. Rusya lideri Putin,  Rus gazına rubleyle ödeme yapılmasına yönelik kararnameyi imzalayarak "Rubleyle ödeme yapılmazsa Rus gazı sözleşmeleri durdurulacak." demişti. Bu açıklamaların hemen ardından piyasaların yönü değişti. Altın, dolar yükselişe geçerken euro değer kaybetti. Peki euro haftanın son işlem gününe nasıl başladı?

EURO/TL BUGÜN GÜNE NASIL BAŞLADI?

Bir haftadır yatay seyirde işlem gören euro kuru dün 16,39 lira seviyesinde işlem gördü. Haftanın son işlem gününde euro kuru güne aşağı yönlü başladı. Euro/TL bugün alış fiyatı 16, 17 TL,satış fiyatı ise 16,23 TL'den güne başladı.

Euro/TL değer kaybetti! Son dakika euro kuru 31 Mart 2022

Euro/TL bugün kaç TL? 30 Mart 2022 euro kuru!

Euro/TL ne kadar? 29 Mart 2022 euro kuru...