01 / 05 / 2024

Euro eriyor! Euro yatırımcıları bu rakamlar çok konuşulacak! İşte euro kurunda son dakika...

Euro eriyor! Euro yatırımcıları bu rakamlar çok konuşulacak! İşte euro kurunda son dakika...

Euro/dolar paritesi Aralık 2002 yılından itibaren end üşük seviyeyi gördü. Euro resmen dolar karşısında eriyor. Peki euro ne kadar? Euro bugün kaç TL oldu? İşte 8 Temmuz 2022 euro kurunda son dakika..



Milyonlarca yatırımcı döviz kurlarını yakından takip ediyor.  Euro/dolar paritesi Aralık 2002 yılından bu yana en düşük seviyeyi gördü. Avrupa’nın ortak para birimi Euro, dolar karşısında yüzde 0,8 değer kaybederek Aralık 2002 yılından beri ilk kez 1,02’nin altına indi. Euro, dolar karşısında değer kaybetmeye devam ediyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön