05 / 05 / 2024

Euro geri döndü! Elinde 1 Euro bile olanlar dikkat! İşte 25 Temmuz 2022 güncel Euro kuru!

Euro geri döndü! Elinde 1 Euro bile olanlar dikkat! İşte 25 Temmuz 2022 güncel Euro kuru!

Yatırımcılar ve elinde Euro'su olanlar Euro kurundaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki Euro kuru yükseliyor mu? Euro'da son dakika! İşte 25 Temmuz 2022 güncel Euro kuru...



EURO'DA SON DAKİKA GELİŞMESİ NE OLDU? EURO/TL KURUNDA SON DURUM NE? İŞTE EURO KURU 25 TEMMUZ 2022

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan Euro ile ilgili olarak açıklanan resmi detaylara göre, geçtiğimiz hafta Euro/dolar paritesinin eşitlenmesinden sonra, Euro en çok merak edilen ve araştırılan yatırım araçları arasında yer almıştı. Yine merakla beklenen verilere göre, 12 Temmuz tarihinde ise Euro/dolar paritesi en düşük seviyesini görmüş ve 1 Euro 1 dolara eşitlenmişti. 

Euro geri döndü! Elinde 1 Euro bile olanlar dikkat! İşte 25 Temmuz 2022 güncel Euro kuru!

Yine konu ile ilgli olarak aktarılan detaylara göre, Euro kuru bu gelişmelerden sonra yukarı yönlü seyrine devam etmiş ve 18 lira seviyelerini geçmişti. Yine açıklanan resmi detaylara göre, geçtiğimiz haftayı da artışla kapatan Euro, yatırımcıların yüzünü güldürmeyi sürdürüyor.

Merakla beklenen rakamlara göre, 18 TL seviyesinden düşük seyreden Euro, geri döndü ve 18 lira 29 kuruş seviyelerine kadar çıktı.

Peki Euro kuru yükseliyor mu? Euro'da son dakika! İşte 25 Temmuz 2022 güncel Euro kuru...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön