15 / 05 / 2024

Euro kaç TL? Euro bugün ne kadar? Euro kurunda son dakika 27 Ağustos 2022

Euro kaç TL? Euro bugün ne kadar? Euro kurunda son dakika 27 Ağustos 2022

Milyonlarca yatırımcı euro kurunda son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Euro/dolar paritesi bu hafta içi 1'in altına düşerek dolar karşısında değer kaybetti. Peki euro bugün kaç TL? Euro bugün ne kadar oldu? İşte 27 Ağustos 2022 euro kurunda son dakika gelişmeleri...



 PİYASALARDA SON DAKİKA 27 AĞUSTOS 2022

 Piyasaların gözü Fed'in eylül ayında vereceği faiz kararında. Faiz kararı merakla bekleniyor. Dün Küresel piyasalarda yatırımcılar, ABD Merkez Bankası’nın faiz artırımlarının ne kadar hızda devam edeceğine dair ipuçları için Jackson Hole sempozyumuna çevrilmişti.  17:00'da yapılan toplantının ardından döviz kurlarında harektlilik başladı. Dolar kuru yukarı yönlü hareketini hızlandırırken euro kurunda düşüşler gözlemlendi.

Peki euro bugün kaç TL? Euro ne kadar? Euro kaç lira oldu? İşte son dakika euro kuru


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön