03 / 05 / 2024

Euro kuru 20 TL'ye merdiven dayadı! Cüzdanında euro saklayanlar çabuk bakın! Son dakika euro/TL kuru...

Euro kuru 20 TL'ye merdiven dayadı! Cüzdanında euro saklayanlar çabuk bakın! Son dakika euro/TL kuru...

Son dakika euro/TL kuru 20 TL'ye merdiven dayadı. Bugün açıklana ABD enflasyon rakamlarının ardından dolar değer kaybederken euro yükselmeye başladı. Euro/TL ne kadar oldu? 13 Aralık 2022 euro kurunda son durum...



ABD ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI!

Özellikle döviz piyasasının merakla beklediği BAD enflasyon rakamları bugün açıklandı. ABD Çalışma Bakanlığı tarafından açıklanan verilere göre tüketici fiyat endeksi aylık yüzde 0.1 ile yüzde 0.3'lük tahminlerin altında kaldı. Yıllık artış yüzde 7.1 oldu. Beklenti yüzde 7.3 artış olması yönündeydi.

Beklentilerin altında kalan enflasyon verileri sonrasında dolar kuru hızla düşüşe geçerken euro resmen 20 TL'ye merpen dayadı. Euro ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? Euro/TL kuru kaç lira? 13 Aralık 2022 euro/TL kurunda son dakika gelişmeler.

Euro kuru 20 TL ye merdiven dayadı! Cüzdanında euro saklayanlar çabuk bakın! Son dakika euro/TL kuru...

EURO/TL KURU SON DAKİKA!

Euro/TL kuru hızla yükselmeye devam ediyor. Haftanın ikinci işlem gününe yükselişe başlayan euro/TL kuru kapanışta 19,85 liraya kadar yükseldi. Şu dakikarda euro alış fiyatı 19,82 lira, satış fiyatı ise 19,85 liradan işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise yüzde 1,12 yükselerek 1,06 seviyesi ile rekora koşuyor.


Geri Dön