27 / 04 / 2024

Euro 19,90 TL'ye kadar yükseldi! 1 eurosu bile olanlar hemen baksın! Son dakika...

Euro 19,90 TL'ye kadar yükseldi! 1 eurosu bile olanlar hemen baksın! Son dakika...

Bugün Türkiye gündeminde önemli gelişmeler meydana geldi. Merkez Bankası faiz kararını açıklarken, 2023 asgari ücret belli oldu. Euro ise tüm bu gelişmelerin gölgesinde 19,90 TL'ye kadar yükseldi.  1 eurosu bile olanlar hemen baksın! Son dakika...



Piyasalar bugün Merkez Bankası faiz kararına odaklanırken, Türkiye gündemi ise asgari ücreti takip ediyordu. Tüm bu gelişmelerle birlikte euro yükselişe geçerken dolar/TL yatay seyrine devam etti.

Euro 19,90 TL ye kadar yükseldi! 1 eurosu bile olanlar hemen baksın! Son dakika...

Güne 18,66 civarında başlayan dolar kuru asgari ücretin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 8 bin 506 TL olarak açıklandığı sırada 18,68 TL'ye kadar yükseldi. Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 9'da sabit tuttuğuna dair kararını açıkladığında da doların fiyatı 18,67 bandına kadar geriledi. 

19,87 TL seviyesine işlem görmeye başlayan euro kuru aynı saatlerde 19,90 lira seviyesine kadar yükseldi. Merkez Bankası'nın açıklamasının ardından euronun fiyatı 18,86 liraya kadar geriledi.                                           


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön