04 / 05 / 2024

Euro kuru 20 TL'ye merdiven dayadı! Cüzdanında euro saklayanlar çabuk bakın! Son dakika euro/TL kuru...

Euro kuru 20 TL'ye merdiven dayadı! Cüzdanında euro saklayanlar çabuk bakın! Son dakika euro/TL kuru...

Son dakika euro/TL kuru 20 TL'ye merdiven dayadı. Bugün açıklana ABD enflasyon rakamlarının ardından dolar değer kaybederken euro yükselmeye başladı. Euro/TL ne kadar oldu? 13 Aralık 2022 euro kurunda son durum...



PİYASALARDA BU HAFTA!

Bu hafta piyasalarda kritik gelişmeler takip edilecek. Bu hafta içi Avrupa ve Amerika merkez bankalarının faiz kararı açıklanacak. Yarın ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı belli olacakken, 15 Aralık günü ise Avrupa Merkez Bankası faiz kararı açıklanacak.

Amerika Merkez bankası faizleri düşürmeyi düşünürken, Avrupa Merkez Bankası ise faiz artışı yapılması yönünde açıklamalarda bulundu. 

Euro kuru 20 TL ye merdiven dayadı! Cüzdanında euro saklayanlar çabuk bakın! Son dakika euro/TL kuru...

Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell; "Enflasyonu düşürmeye yetecek sıkılaşma düzeyine yaklaşırken faiz artış hızımızı biraz yumuşatmak mantıklı. Faiz artış hızımızı yavaşlatmamızın zamanı aralık toplantısında gelebilir.” dedi.

Avrupa Merkez Bankası Başkanı  ChristineLagarde, “Arzın düşük olduğu bir ekonomide aşırı talep yaratan maliye politikaları merkez bankalarını para politikalarını normalde olması gerekenden daha fazla sıkılaştırmaya zorlayabilir” ifadesini kullandı. 

Euro yükselecek mi, düşecek mi? Piyasaların gözü bu kritik kararda! 3 gün sonra euro bu kadar olacak!

Elinde euro olanlar hemen harekete geçsin! Euro 2 gün sonra bu kadar olacak! Cebinde 1 euro bile olanlar hemen baksın!

Piyasaların gözü euro dolar paritesine çevrildi! Euro dolar paritesi yükselemeye devam edecek mi?

Geri Dön