Ekonomi

Euro kuru bu hafta kaç lira oldu? Euro gelecek hafta kaç TL olur?

Bu hafta döviz piyasasında ani iniş çıkışlar yaşandı. Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik operasyonlarının hız kesmeden devam etmesi döviz piyasasında dalgalanmalara neden oldu. Peki euro kuru bu hafta kaç lira oldu? Euro gelecek hafta kaç TL olur? Haftaya 16,40 seviyesinden başlayan euro ilerleyen günlerde düşüşe geçti

Hafta boyunca Rusya-Ukrayna savaşındaki gelişmeler euro kurunda dalgalanmalara neden oldu. Haftaya 16,40 seviyesinden başlayan euro ilerleyen günlerde düşüşe geçti. Peki euro kuru bu hafta kaç lira oldu? Euro gelecek hafta kaç TL olur?

Rusya ile Ukrayna arasında hız kesmeden devam eden savaşla birlikte gelen olumsuz haberler döviz piyasasında ani iniş çıkışlara neden oldu. Peki euro bu hafta hangi seviyeleri gördü? Euro gelecek hafta ne kadar olacak? İşte Euro almak isteyen vatandaşların ve yatırımcıların sorduğu soruların cevapları...

 

EURO/TL BU HAFTA KAÇ LİRA OLDU?

Euro kuru yeni haftanın ilk işlem gününe 16,40 liradan başladı. 22 Mart Salı sabahına ise 16,34 liradan başlayan euro  düşüşe geçti. Çarşamba günü 16,37 liradan işlem gören euro Perşembe gününe  16,20 liradan işlem gördü. Haftanın son işlem günü euro/TL 16,30 bandında başladı.

Peki euro kuru ne olacak? Euro/TL yükselecek mi, düşecek mi? İşte merak edilenler...

EURO KURU NE OLUR?

Rusya ile Ukrayna arasında devam eden gerilimler döviz kurlarını artıracak. Son günlerde Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili ılımlı açıklamaların yerini olumsuz değerlendirmeler aldı. Bu durum küresel risk iştahının yeniden bozulmasına neden oldu. FED'in faiz oranlarını artırması ve gerilimlerin sürmesi ile döviz kurları değer kazanacaktır.

Euro/TL kaç lira? Euro kurunda son dakika!

Euro yükselişe geçti! 25 Mart 2022 euro kuru...

Euro bugün kaç TL? 25 Mart 2022 euro kuru!

Euro/TL güç kaybediyor! Euro kuru bugün kaç lira?

Euro/TL bugün ne kadar? İşte 23 Mart 2022 euro kuru...