06 / 05 / 2024

Euro kurunda neler oluyor? 1 euro bugün ne kadar?  İşte 11 Temmuz 2022 euro alış satış rakamları...

Euro kurunda neler oluyor? 1 euro bugün ne kadar?  İşte 11 Temmuz 2022 euro alış satış rakamları...

Euro/dolar paritesindeki dalgalı seyir devam ediyor. Geçtiğimiz hafta düşüşe geçen euro kuru bu haftaya toparlanarak  giriş yaptı. Yatırımcılar euro kurunun ne kadar olduğunu merakla takip ediyor. Peki, 1 Euro bugün ne kadar? İşte 11 Temmuz 2022 euro kuru...



Milyonlarca yatırımcı ve döviz almak isteyen vatandaşlar uluslararası piyasaları yakından takip ediliyor.  Euro/dolar paritesi bu hafta Aralık 2002 yılından itibaren en düşük seviyeyi gördü.

1 euro bugün kaç TL? Euro kuru ne kadar oldu? İşte 9 Temmuz 2022 euro alış satış rakamları...

Avrupa’nın ortak para birimi olan Euro, dolar karşısında yüzde 0,8 değer kaybederek Aralık 2002 senesinden beri ilk kez 1,02’nin altına düştü. Euro, dolar karşısında değer kaybederken tekrardan yükselişe geçti. 

Peki 11 Temmuz 2022 1 euro kaç TL? Euro ne kadar oldu? İşte 11 Temmuz 2022 euro alış satış rakamları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön