Kent Haberleri

Euro kurunda son dakika! Rekor kıran Euro bugün ne kadar oldu? İşte 1 Nisan 2023 Euro kuru!

Son iki yılda birçok kez rekor kıran euro/TL kurundaki son durum yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Euro kurunda son durum ne? Euro bugün ne kadar?Açıklanan son dakika rakamlarına göre, Euro kuru dün sabah saatlerinde 21,16 TL’yi görerek adeta tarihi rekorunu kırmıştı

Pek çok yatırımcı Euro kurundaki son durum ile ilgili bilgi sahibi olmak istiyor. Açıklanan son dakika rakamlarına göre, Euro kuru dün sabah saatlerinde 21,16 TL’yi görerek adeta tarihi rekorunu kırmıştı.

Son iki yılda birçok kez rekor kıran euro/TL kurundaki son durum yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. 

Peki Euro kuru Nisan ayının ilk gününde ne kadar oldu? Euro'da son durum ne oldu? İşte 1 Nisan 2023 son dakika Euro kuru...
 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, döviz piyasalarındaki yaşanan bu dalgalanmaların önemli ölçüde siyasi ve ekonomik faktörlere bağlı olduğu belirtiliyor. Aktarılan detaylara göre, uluslararası ilişkiler, özellikle, ticaret politikaları, merkez bankalarının para politikaları ve makroekonomik veriler, döviz kurlarının belirlenmesinde önemli rol oynuyor. Özellikle, dünyada yaşanan ekonomik ve siyasi gelişmeler, döviz piyasalarını da doğrudan etkiliyor.

Son iki yılda birçok kez rekor kıran euro/TL kurundaki son durum yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. 

Aile Destek Programında Nisan 2023 müjdesi geldi! Hesaplara tek tek 1.250 TL yatırıldı! Bu paraları aman kaçırmayın

1 doların 25 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Elinde doları olanlar hemen baksın! Peş peşe tarih verildi!

Altını olanlara resmen soğuk duş! Peş peşe açıklanan bu rakamları gören inanamadı! İşte 1 Nisan 2023 altın fiyatları!