Altın & Gümüş

Gümüş fiyatlarında son dakika! Gümüş bugün ne kadar oldu?

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları haftanın dördüncü işlem gününe değer kayıpları ile başladı. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 14 Temmuz 2022 gümüş fiyatları... Gümüş fiyatları hafatnın dördüncü işlem gününe düşüşle başladı

Altın fiyatlarında bugün hareketlilik görülürken, yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler '' gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş fiyatları kaç TL? Gümüş fiyatları düştü mü, yükseldi mi?'' sorularının cevaplarını araştıtıyor.

Gümüş fiyatları hafatnın dördüncü işlem gününe düşüşle başladı. Dün ABD enflayon rakamları açıklandıktan sonra altın fiyatları ile birlikte yükselişe geçen gümüş fiyatları bugün düşüşe geçti.

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? Gümüş fiyatları düştü mü, yükseldi mi? İşte son dakika gümüş fiyatları 14 Temmuz 2022...

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR 14 TEMMUZ 2022?

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu sorgulatıyor. Gümüş fiyatları dün gün içerisinde ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra yükselişe geçerek 11,40 TL seviyesine kadar yükseldi. Ardından tekrar düşüşe geçen gümüş fiyatları yatırımcılarını üzdü.

Bugün gümüşün ons fiyatı 19,02 dolar seviyesinde işlem görüyor. Gümüşün gram alış fiyatı 10,67 TL, satış fiyatı 11,17 TL'den  güne başlarken kapanışta gümüş gram alış fiyatı 10,32 TL, satış fiyatı 10,82 TL seviyesinde işelm görüyor.

GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLACAK?

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş elinde gümüşü olanlar için şu yorumu yaptı: '' Dünyada baskılanabilir bir yatırım aracı varsa bunun bir adı altın diğer adı da gümüştür. Ciddi bir baskı altında, ciddi bir manipülasyon altı. Finansal piyasaları takip eden arkadaşlar bunun zaten şuurunda. Neden? Bütün ülkelerde enflasyon patlak vermişken ve Eylül'de yeni kapanmalar konuşulurken ve farklı kredi süreçleri başlayacakken altın ons fiyatı baskılanması aslında yukarı yönlü atakların yükselişinin ne kadar hızlı olacağının işaretini bugünden vermektedir. '' dedi. 

GÜMÜŞ FİYATLARI  YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

Gümüş fiyatlarındaki dalgalanma yerini düşüşe bıraktı. 11 lira seviyelerine yükselen gümüş fiyatları bugün kapanışta tekrar 10 lira seviyesine düştü. Küresel gelişmelerin etkisi ile ani inişçıkışlar sergileyen gümüş fiyatlarının ne olacağı merak ediliyor.

Bazı analistlere göre gümüş fiyatlarının 12 TL seviyelerine kadar yükseleceği hatta gümüşün ons fiyatının 26 dolar seviyesine kadar çıkacağı öngörülüyor. 

Gümüş fiyatları ters köşe yaptı! Gümüş fiyatları düştü mü yükseldi mi? Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları yükseliyor! Gümüşe yatırım yapanlar dikkat!

Gümüş fiyatlarında son dakika: Gümüş yatırımcısına büyük şok! Gümüş sert çakıldı! İşte 12 Temmuz 2022 gümüşte son durum!