02 / 05 / 2024

Euro'da neler oluyor? Euro ve dolar eşitlendi! 1 Euro kaç lira oldu? İşte 12 Temmuz 2022 Euro kuru...

Euro'da neler oluyor? Euro ve dolar eşitlendi! 1 Euro kaç lira oldu? İşte 12 Temmuz 2022 Euro kuru...

Euro kurundaki son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı ve kenarda köşede Euro'su olan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki Euro/TL kurunda son durum ne? 1 Euro bugün kaç lira oldu? Euro fiyatı ne kadar? İşte 12 Temmuz 2022 Euro alış satış rakamları...



Milyonlarca yatırımcı ve kenarda köşede Euro'su olan vatandaşlar döviz kurlarını ve uluslararası piyasaları yakından takip ediyor. Euro/dolar paritesi, bu hafta 2002 Aralık'tan bu güne en düşük seviyesini kaydetti. 

Euro da neler oluyor? Euro ve dolar eşitlendi! 1 Euro kaç lira oldu? İşte 12 Temmuz 2022 Euro kuru...

Küresel piyasalarda dolar tüm önemli para birimlerine karşı değerli hale gelirken, Euro ile dolar başabaş seviyeye geldi. Euro/Dolar paritesi haftanın ilk işlem gününde yüzde 1'den fazla gerileme ile, 1,0057 seviyesini test etti. Böylece paritede 2022 senesinden bu güne en düşük seviye gerçekleşmiş oldu. 

Euro, dolar karşısında değer kaybı yaşamasına rağmen, yeniden yukarı tırmanmaya başladı. 

Peki Euro/TL kurunda son durum ne? 1 Euro bugün kaç lira oldu? Euro fiyatı ne kadar? İşte 12 Temmuz 2022 Euro alış satış rakamları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön