12 / 05 / 2024

Euroda rüzgar tersine döndü! Euro bugün kaç TL? Euro ne kadar? İşte 16 Ağustos 2022 euro kuru

Euroda rüzgar tersine döndü! Euro bugün kaç TL? Euro ne kadar? İşte 16 Ağustos 2022 euro kuru

Euro kuru aşağı yönlü hareketine devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yukarı yönlü hareketinde devam eden euroda rüzgar tersine döndü. Euro kuru haftanın ikinci işlem gününde düşüyor. İşte son dakika euro kuru 16 Ağustos  2022 euro kuru...



EURODA RÜZGAR TESİNE DÖNDÜ

Euro kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından takip edilirken bugün döviz kurları güne düşüşle başladı.

Dün, gün içerisinde en yüksek 18.28'i gören Euro'da en düşük 18.22 seviyesi görüldü.

Euro/dolar paritesinde de bugün yüzde 0.2'lik artış kaydedildi. Parite şu dakikalarda 1.0164 seviyesinde değerleniyor.

Euro kurunda ise bugün aşağı yönlü bir hareket gözlemleniyor. Euro alış fiyatı şu dakikalarda 18,25 TL, satış fiyatı ise 18,30 TL seviyesinden işlem görüyor. Euro/TL güne yüzde 0,50 düşüşle başladı.

Euroda rüzgar tersine döndü! Euro bugün kaç TL? Euro ne kadar? İşte 16 Ağustos 2022 euro kuru

GÖZLER PİYASALARA ÇEVRİLDİ

Bu hafta içi yurt içi ve yurt dışı piyasalarda hareketli anlar yaşanacak. Yurt içi piyasalarda Merkez Bankası'nın faiz kararını açıklayacak.. Yurt dışı piyasalarda ise Fed'in tutanakları açıklanacak.

Euro değer kaybediyor! Euro/TL kurunda son dakika! Euro ne kadar oldu?

Euro tuzla buz oldu! Düşüyor... Elinde euro olanlar dikkat! Son dakika euro kuru


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön