08 / 05 / 2024

Euronun zirve yapacağı tarih belli oldu! Son dakika! İlk görenler kazanacak

Euronun zirve yapacağı tarih belli oldu! Son dakika! İlk görenler kazanacak

Euro/TL kurundaki son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Euro kurunun bugün ne kadar olduğunu merak edenler, euro kurunun zirve yapacağı tarihi merak ediyor. İşte euro/TL kurunda son dakika...



Euro/TL kurunda son dakika gelişmeleri yakından takip edenler euro bugün ne kadar? Euro kaç lira? Euro bugün kaç TL oldu? Euro ne zaman yükselecek? Euro ne olacak? gibi soruların yanıtlarını araştırıyor.

Geçtiğimiz haftalarda euro dolar paritesinin 1 seviyesinin altına düşmesi ile ekonomi gündemi euroya çevrilmişti. Euro/TL, dolar/TL kuru karşısında değer keybetme başladı.

Euronun zirve yapacağı tarih belli oldu! Son dakika! İlk görenler kazanacak

Euro dolar paritesi haftanın üçüncü işlem günü olan 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü tam 1 seviyesinde işlem görüyor.

Dolar kuru, diğer gelişmiş ülke para birimleri karşısında oldukça değer kazandı. Bu durum euro ve sterlin gibi para birimlerinin değerinin düşmesine neden oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön