Ekonomi

Euronun zirve yapacağı tarih belli oldu! Son dakika! İlk görenler kazanacak

Euro/TL kurundaki son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Euro kurunun bugün ne kadar olduğunu merak edenler, euro kurunun zirve yapacağı tarihi merak ediyor. İşte euro/TL kurunda son dakika... Geçtiğimiz haftalarda euro dolar paritesinin 1 seviyesinin altına düşmesi ile ekonomi gündemi euroya çevrilmişti

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeleri yakından takip edenler euro bugün ne kadar? Euro kaç lira? Euro bugün kaç TL oldu? Euro ne zaman yükselecek? Euro ne olacak? gibi soruların yanıtlarını araştırıyor.

Geçtiğimiz haftalarda euro dolar paritesinin 1 seviyesinin altına düşmesi ile ekonomi gündemi euroya çevrilmişti. Euro/TL, dolar/TL kuru karşısında değer keybetme başladı.

Euro dolar paritesi haftanın üçüncü işlem günü olan 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü tam 1 seviyesinde işlem görüyor.

Dolar kuru, diğer gelişmiş ülke para birimleri karşısında oldukça değer kazandı. Bu durum euro ve sterlin gibi para birimlerinin değerinin düşmesine neden oldu.

Döviz piyasasında olduğu kadar altın piyasasında da bir çöküş yaşanıyor. Altın gibi kıymetli metaller dolar karşında değer kaybetmeye devam ediyor.

Pazartesi günü dolar endeksi 100 seviyesinin üzerine çıkması ile dolar kuru yükselişini hızlandırdı. Dolar karşısında euro değer kaybetti.

Euro yatırımcıları veya euro almak isteyenler euro kurunun ne zaman yükseleceğini merak ediyor. Euro ne zaman yüksecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

EURONUN ZİRVE YAPACAĞI TARİH...

Euro kurundaki düşüşleri değerlendiren Piyasa Uzmanı İslam Memiş, ''Euro kurundaki düşüşlerin kalıcı olacağını düşünmüyorum'' diyerek yatırımcıların yüzünü güldürdü.

Piyasaların merakla beklediği FED faiz kararı ile döviz kurlarının yönünün değişmesi beklenirken İslam Memiş'ten bir açıklama geldi. Piyasaların heyecanla beklediği FED faiz kararının ne olacağı merak ediliyor. Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş FED'in vereceği karar ile ilgili şunları söyleyerek euronun yükseleceği tarihi açıkladı:  ''Muhtemelen 50 ya da 75 baz puan bir faiz artırımıyla bu politikasına devam edecek. Euro'da ister istemez Eylül ayının ortasına kadar bu değer kayıpları devam edecek.'' dedi.

Peki euro bugün ne kadar? Euro/TL kuru bugün kaç TL? Euro kaç lira oldu? Euro bugün kaç lira oldu? İşte 31 Ağustos 2022 euro/TL kuru

EURO KURUNDA SON DAKİKA

Euro, haftanın üçüncü işlem gününde yüzde  0,20 yükseldi. Bugün euro/TL alış fiyatı 22  TL, satış fiyatı 18,27 TL.

Bir kenarda eurosu olanlar dikkat! Euro ne kadar oldu? 30 Ağustos 2022 euro kuru

Elinde euro olanlar acil baksın! Euro 15 gün sonra böyle olacak

Euro kurunda flaş gelişme! Euro bugün ne kadar oldu? İşte son dakika euro kuru