Kent Haberleri

Yatırımını euroya yapanlar ayağınızı yerden kesecek haber şimdi geldi! Bakmayan bin pişman

Euro kurundaki son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Euro son günlerde dolar karşısında  değer kaybetti. Öte yandan Euro kurunda son dakika gelişmeler gelmeye devam ediyor. Analistler, yatırımını euroya yapanlara euro için ayaklarını yerden kesecek haberi verdi. İşte detaylar... Geçtiğimiz günlerde euro dolar paritesi 0,95 seviyesi ile en dip rakama ulaşırken dolar karşısında resmen eridi

Yaıtırımını euro/TL kuruna yapan yatırımcılar euronun dolar karşısında değer kazanacağı günü dört gözle bekliyor. Geçtiğimiz günlerde euro dolar paritesi 0,95 seviyesi ile en dip rakama ulaşırken dolar karşısında resmen eridi. Öte yndan euro ne kadar topalanmaya çalışsa da 0,97 seviyelerinde işlem görüyor.

Fed'in faiz kararı öncesi euro dolar paritesi 0,99 seviyesinde işlem görürken karar sonrasında 0,97 seviyesinden yukarı çıkamadı.

Peki euro ne zaman yükselişe geçecek? Euro/TL kuru ne zaman yükselecek? 

EURO YATIRMCILARI DİKKAT

Euro alıp kenara atan yatırımcılar, euro kuru ne zaman yükselecek? Euro yükselişe geçecek mi? sorularının yanıtlarını merak ediyor. Analistlerden ise konu ile ilgili son dakika açıklamalar gelmeye başladı.
 Analistler yatırımcıları uyararaköylr açıklamalar yaptı ki, ayakları yerden kesilecek.

 <#resim23 

Analistlere göre euro kurunun ilk altın ay içinde  bu seviyelerde yatay hareket etmesi bekleniyor. Bir sene içinde ise euro dolar paritesinin 1 seviyeleri geçmesi planlanıyor. Euro dolar paritesi bugün 0,97 seviyesinde.
Dolar endeki ise 113 seviyesinde işlem görüyor.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Yatırımcılar euro bugün ne kadar, euro kaç lira? Euro bugün yükseldi mi? sorusunun yanıtlarını merak ediyor. Euro kuru bugün alış fiyatı 18,04 TL, satış fiyatı 18,12 TL seviyesinde işlem görüyor.

Euro dolar paritesi ise şu dakikalarda  0,97 seviyesinde değerleniyor.

  

PİYASALARDA SON DURUM

ABD Merkez Bankası'nın Eylül ayına ait toplantı tutanakları açıklanacak

13 Ekim 2022 perşembe günü ABD'den gelecek Eylül ayı enflasyon rakamı takip edilecek.

11 Ekim 2022 salı günü yine önemli bir veri olan İngiltere'de işsizlik verileri takip edilirken, 12 Ekim 2022 çarşamba günü Euro Bölgesi ve İngiltere'de sanayi üretimindeki hareket piyasaları etkileyecek.

Haftanın son gününde ise (14 Ekim 2022 Cuma)  piyasalar Euro Bölgesi'nden gelecek dış ticaret dengesiyle ilgili veriler yakından takip edilecek 

Euro alalım mı bozduralım mı? Kritik haber geldi, dibe vurdu! Elinde euro olanlar bakmadan geçmeyin

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Net tarih açıklandı! Euro fırlayacak! 1 eurosu bile olanlar hemen bakın