Kent Haberleri

Yastık altındaki euroları bozduralım mı? Elinde euro olanlar acil bakmalısınız

Piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD enflasyon rakamlarında. Enflasyon rakamlarının belli olması ile piyasalarda hareketlilik yaşanacak. Euro bugün de değer kaybederken yatırımcılar ''yastık altındaki euroları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından piyasaların hareketlenmesi bekleniyor

Bugün saat 15:30'da ABD enflasyon rakamları açıklanacak. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından piyasaların hareketlenmesi bekleniyor.  

Dolar bugün güne yatay başlarken euro dolar paritesi 0,97 seviyesinde işlem görüyor. Euro kuru dolar karşısında değer kaybederken, yatırımcılar yastık altındaki euroları bozduralım mı? sorusunun yanıtını merak ediyor? Euro kuru yükselecek mi, düşecek mi? Euro/TL bugün ne kadar oldu?

ELİMİZDEKİ EUROLARI BOZDURALIM MI?

Haftanın dördüncü işlem gününde euro kuru dolar karşısnda değer kaybetmeye devam ediyor. Euro dolar paritesi bugün 0,97 bandından hareket ediyor.

Güçlenen dolar karşısında euroda değer kayıpları bugün de devam ediyor. Yatırımcılar bu durum karşısında Yastık altındaki euroları bozduralım mı sorusunun yanıtını araştırıyor.

Euro kurundaki bu seviylerin 6 ay daha böyle devam etmesi bekleniyor. Analistlere göre 1 sene içinde euro dolar karşısında değer kazanacak. 0,97 olan euro dolar paritesinin 1,03 bandında olması bekleniyor.

Peki euro bugün ne kadar? Euro kaç TL? Euro kaç lira? Euro bugün düştü mü, yükseldi mi? İşte son dakika euro/TL kuru 13 Ekim 2022...
 

EURO BUGÜN NE KADAR? EURO/TL KAÇ LİRA? 13 EKİM 2022 EURO KURU

Milyonlarca yatırımcı ve vatandaşlar yurt içi ve yurt dışı piyasalarda euro kurunu yakından takip ediyor.
Euro kuru bugün güne düşüşle başladı. Euro alış fiyatı şu dakikalarda 18,07 TL, satış fiyatı ise 18,13 TL'den işlem görüyor.

  

PİYASALARDA SON DAKİKA GELİŞMESİ

Bugün piyasaların gözü merakla beklenen ABD enflasyon rakamlarına çevrildi. Bugün saat 15:30'da ABD enflasyon rakamları açıklanacak. Karar sonrasında altın ve döviz piyasasında hareketlilik bekleniyor.

Dün, Fed tutanakları açıklanırken yarın  ise (14 Ekim 2022 Cuma)  piyasalar Euro Bölgesi'nden gelecek dış ticaret dengesiyle ilgili veriler takip edilecek.
Yurt içi piyasalarda  ise işsizlik rakamları, konut satışları ve Merkez Bankası piyasa katılımcıları anketi piyasaları takip edilecek.

Euro değer kaybediyor! Euro yatırımcıları kırmızı alarm... İşte Euro kurunda son durum

Kıyıda köşede eurosu olanlar acilen bakın, dolar yükselirse euro ne olur?