15 / 05 / 2024

Euro'su olanlar acilen baksın! Euro kaç TL oldu? Euro bugün ne kadar? İşte 21 Ağustos 2022 Pazar günü Euro/TL!

Euro'su olanlar acilen baksın! Euro kaç TL oldu? Euro bugün ne kadar? İşte 21 Ağustos 2022 Pazar günü Euro/TL!

Merkez Bankası faiz kararının açıklanmasından kurlarındaki yükseliş hız kazandı. Euro/TL bugün kaç TL oldu? Piyasalardaki son durum ne? Euro kurunda son dakika verileri yakından takip ediliyor. İşte 21 Ağustos Pazar günü Euro/TL kuruna dair merak edilen tüm detaylar…



EURO/TL KAÇ LİRA OLDU? 21 AĞUSTOS 2022

Yatırımcılar euro kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri yakından izleniyor.

Euro dün alış fiyatı şu dakikalarda 18,21 TL, satış fiyatı ise 18,31 TL seviyesinden işlem gördü. Bugün ise euro kuru alış fiyatı 18,24 TL, satış fiyatı 18,32 TL bandında işlem görüyor.

EURO/TL KURUNDA SON DAKİKA

Piyasalarının rüzgarını değiştirmesi beklenen merkez bankası faiz kararı açıklandı. Açıklanan kararın ardından döviz kurlarında yukarı yönlü hareketlenmeye başladı. Euro kuru bugün yüzde 0,81 yükselişe geçti.

Euro kaç TL oldu? Euro bugün ne kadar? Elinde euro olanlar dikkat! İşte euro/TL kuru son dakika 20 Ağustos 2022...

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI PİYASALARI NASIL ETKİLEDİ?

Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Beklenmeyen karar USD/TL'nin günlük rallisini %1'e yaklaştırdı. Dolar kuru kararı öncesi 17.9'dan 18.10'a yükseldi. Bu arada Euro/TL  18,
5 seviyesinin üzerinde. Gram altın %1.3 artışla 1030 TL'den işlem gördü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan haziran ayı başında yaptığı bir açıklamada, “Kimse bizden şunu beklemesin, bu iktidar faizi artırmayacaktır, tam aksine biz faizi düşürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuşmuştu.

Merkez Bankası kararını  İsveç Bankası SEB’in gelişen piyasalar baş stratejisti Per Hammarlund şu şekilde analiz etti:  “Görünüşe göre, Türk merkez bankasının uluslararası rezervlerinde geçen ayki artış, bankayı politika faizini düşürmeye teşvik etti” yorumunda bulundu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön