27 / 04 / 2024

Skoda Octavia'nın Ağustos fiyatları belli oldu! Otomobil arayanlar bu fırsat kaçmaz! 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Skoda Octavia'nın Ağustos fiyatları belli oldu! Otomobil arayanlar bu fırsat kaçmaz! 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Standartların ötesinde sunmuş olduğu geniş yaşam alanıyla hem iş hayatınızda aynı zamanda gündelik kullanımlarında pratikliğiyle devamlı sürücülerle birlikte olan Skoda Octavia'nun Ağustos fiyatlar belli oldu! Peki, Skoda Octavia ne kadar? İşte 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Standartların ötesinde sunmuş olduğu geniş yaşam alanıyla hem iş hayatınızda aynı zamanda gündelik kullanımlarında pratikliğiyle devamlı sürücülerle birlikte olan Skoda Octavia'nun Ağustos fiyatlar belli oldu! Skoda Ocatavia; optimum boyutları, gelişmiş sürüş yardımcı asistanları, üstün performansı ve konforuyla ön plana çıkıyor.

Skoda Octavia fiyatlarında son dakika! Resmen belli oldu! İşte 12 Haziran 2022 fiyat listesi...

Zamanın ötesinde tasarımı, pürüzsüz aerodinamiği ile gözlerin odak noktası olan Octavia, standartların üstünde sunmuş olduğu geniş bagaj kütlesi ile sürücülerin beğenisine sunuldu. Octavia, sürücülerine hem iş hayatında bununla beraber gündelik kullanımlarında pratiklik ve konforu bir arada sunuyor.

Bilgi ve eğlence sistemleri ile dikkat çeken Octavia'nın birbirinden üstün emniyet teknolojileri bulunuyor. Skoda Octavia'da ön hava yastıkları, perde hava yastıkları ve şoför diz hava yastığı standart olarak bulunuyor.

Peki, Skoda Octavia ne kadar? İşte 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön