Ekonomi

Euro/TL bugün kaç TL? 30 Mart 2022 euro kuru!

Euro/TL dün gün içerisinde gelen barış haberleri ile geriledi. Bir haftadır yatay seviyelerde işlem gören Euro/TL bugün ne kadar oldu? İşte 30 Mart 2022 euro kuru... Gün içerisinde yüzde 0,55 yükseliş kaydeden euro değer kazandı

Euro/TL şu dakikalarda 16,38 lira seviyelerinde işlem görüyor. Gün içerisinde yüzde 0,55 yükseliş kaydeden euro değer kazandı. Euro kuru kapanışta alış fiyatı 16,30,  satış fiyatı ise 16,38 lira oldu.

Dün İstanbul'un ev sahipliği yaptığı barış görüşmeleri 10:30'da başlarken milyonlar gelecek olan haberlere odaklandı. Dün Güne 16,31 dolardan başlayan euro/TL gün içerisinde barış görüşmelerinin gündeme gelmesi ile düşüşe geçti. Peki euro güne nasıl başladı? Sabah saatlerinde euro kaç liradan işlem gördü?

 

 

DÖVİZ PİYASASINDA NELER OLDU?

Dün döviz piyasasında barış umudu haberlerinin gündeme gelmesi ile rüzgar tersine döndü ver sert düşüşler görülmeye başlandı. Euro almak isteyenler ve yatırımcılar euro kurunun kaç lira olduğunu araştırmaya başladı. Dün 16,31 liradan güne başlayan euro/TL bugünn kaç lira oldu? Peki euro kuru güne nasıl başladı? Bugün euro kaç liradan işlem gördü? İşte 30 Mart 2022 euro kuru...

EURO BUGÜN GÜNE NASIL BAŞLADI?

Euro bugün alış fiyatı 16,22, satış fiyatı ise 16,30 lira seviyesinde güne başladı. Euro/TL dün güne 16,31 liradan başlarken  Rusya Ukrayna arasındaki olumlu gelişmelerin etkisi ile düşüşe geçti. Piyasalarda aşağı yönlü hareket yaşanırken euro kuru yeni güne 16,30 liradan başladı.

Barış umudu piyasaları salladı! Altın, gümüş, dolar ve euro fiyatlarında son durum!

Euro/TL ne kadar? 29 Mart 2022 euro kuru...

Euro/TL bugün kaç lira? Euro kurunda son durum...

Euro düşüşe geçti! Son dakika güncel euro kuru!

Euro kuru bu hafta kaç lira oldu? Euro gelecek hafta kaç TL olur?