30 / 04 / 2024

Euro/TL bugün ne kadar? Son dakika euro kuru...

Euro/TL bugün ne kadar? Son dakika euro kuru...

Euro kuru bugün kaç TL? Euro haftanın ikinci işlem gününde piyasalarda ne kadar? Döviz kurlarını yakından takip eden yatırımcılar ve döviz almak isteyenler bu soruların cevabını araştırıyor. İşte 14 Nisan 2022 son dakika euro kuru..



Yatırımcılar ve hafta içi döviz almayı düşünen milyonlarca kişi, euro kuru 14 Nisan 2022 kaç TL? Euro bugün alış satış fiyatı kaç lira? sorusunun cevabını araştırıyor.

Dün güne sert düşüşle başlayan euro alış fiyatı 15,90 TL, satış fiyatı ise 15,96 TL seviyesinde işlem gördü. Bugün ise güne  alış fiyatı 15,92 lira, satış fiyatı ise 15,96 lira seviyesinde işlem gördü. Merkez Bankası kararından önce sakin seyir izleyen euro karardan sonra ne oldu? Eur kaç lira oldu? Son dakika euro kuru...

Euro/TL bugün ne kadar? Son dakika euro kuru...

50 EURO KAÇ TL?

Döviz kurlarını yakından takip eden yatırımcılar piyasalarda güncel döviz kurlarını merak ediyor. Dolar kuru bugün güne 14,62  liradan başladı. Vatandaşlar tarafından en çok aratılanlar arasında ''Bugün 50 euro kuru kaç TL? sorusu yer alıyor. 50 euro bugün şu dakikalarda fiyatı 789,01liradır.

Peki euro bugün kaç lira oldu? Euro kuru ne kadar? İşte son dakika euro alış satış fiyatı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön