28 / 04 / 2024

Euro/TL ne kadar oldu? 19 Ocak Perşembe euro kaç lira? Euro bugün ne kadar? Son dakika euro/TL kuru

Euro/TL ne kadar oldu? 19 Ocak Perşembe euro kaç lira? Euro bugün ne kadar? Son dakika euro/TL kuru

Dolar TL kuru yatay seyrine devam ederken, Euro TL ise yükselişini sürdürüyor. Dün 20,39 liradan işlem gören euroTL bugün ne kadar oldu? 19 Ocak Perşembe euro kaç lira? Euro bugün ne kadar? Son dakika euro/TL kuru...



Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yurt içi ve yurt dışı piyasalarda yakından takip ediliyor. Bugün piyasaların merakla beklediği Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Karar sonrası gözler döviz kurlarına çevrilirken yatırımcılar euro/TL ve dolar/TL kurunun ne kadar olduğunu merak ediyor.

Peki Euro/TL ne kadar oldu? 19 Ocak Perşembe euro kaç lira? Euro bugün ne kadar? Son dakika euro/TL kuru..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön