12 / 05 / 2024

Euro/TL ne kadar oldu? 19 Ocak Perşembe euro kaç lira? Euro bugün ne kadar? Son dakika euro/TL kuru

Euro/TL ne kadar oldu? 19 Ocak Perşembe euro kaç lira? Euro bugün ne kadar? Son dakika euro/TL kuru

Dolar TL kuru yatay seyrine devam ederken, Euro TL ise yükselişini sürdürüyor. Dün 20,39 liradan işlem gören euroTL bugün ne kadar oldu? 19 Ocak Perşembe euro kaç lira? Euro bugün ne kadar? Son dakika euro/TL kuru...



MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI BELLİ OLDU!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), 2023 yılının ilk faiz toplantısını gerçekleştirdi. Banka, beklentiler doğrultusunda politika faizini yüzde 9'da sabit tuttu.

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, yılın ilk toplantısını bugün saa 14:00'da gerçekleştirdi. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, politika faizini beklentiler doğrultusunda yüzde 9 oranında sabit tuttu. 

Euro/TL ne kadar oldu? 19 Ocak Perşembe euro kaç lira? Euro bugün ne kadar? Son dakika euro/TL kuru

EURO BÖLGESİNDE ENFLASYON TEK HANEYE DÜŞTÜ!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), Avrupa Birliği (AB) ve Euro Bölgesi’nin Aralık 2022 dönemine yönelik enflasyon nihai verilerini yayımladı.

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) verilerine göre Euro Bölgesi'nde yıllık enflasyon aralık ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 9,2 seviyesinde ölçüldü.

Buna göre, Euro Bölgesi’nde kasım ayında yüzde 10,1 olan yıllık enflasyon aralık ayında yüzde 9,2 olarak belirlendi.

Euronun yönü resmen belli oldu! Avrupa Merkez Bankası peş peşe açıkladı! Elinde 1 eurosu bile olanlar hemen bakın

Euro ne kadar oldu? 18 Ocak 2023 euro kuru kaç lira? Piyasalarda son durum...

Dolar 11 gün sonra işte tam bu kadar olacak! Ekonomist Selçuk Geçer bombayı patlattı! Ayağınız yerden kesilecek

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön