02 / 07 / 2024

Euro/TL düşüşte! İşte 7 Mart 2022 euro kuru!

Euro/TL düşüşte! İşte 7 Mart 2022 euro kuru!

Euro yeni işlem gününe 15,61 lira seviyelerinde başladı. Yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından yakından takip edilen euro/TL 7 Mart 2022 sabahına düşüşle başladı...



Euro/TL haftalık bazda en yüksek seviyesini geçen hafta 24 Şubat 2022'de, 16,23 seviyesi ile gördü. Euro/TL son 5 sene içerisinde en yüksek seviyeye 18 Aralık 2021 tarihinde ulaştı ve 18,757 seviyesi ile bir rekora imza attı. Euro kuru tarihi zirvesinin ardından düşüşe geçerek dalgalı seyrine devam ediyor.

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com

Altın, dolar ve euro... Bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Son dakika! Euro kaç TL?

Euro/TL şaşırttı! 16 liraya yaklaştı ama...

Döviz kurları güne dalgalı başladı! Euro/TL bugün kaç lira?

Dolar güne sakin başladı! Dolar kuru bugün kaç lira?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön