29 / 04 / 2024

Dolar güne sakin başladı! Dolar kuru bugün kaç lira?

Dolar güne sakin başladı! Dolar kuru bugün kaç lira?

Dolar kuru geçen hafta güne Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında yükselişle başladı. Bugün ise yatırımcılar döviz kurları ne oldu? Dolar kaç TL? Euro bugün kaç lira? sorularının cevaplarını araştırıyor. İşte 3 Mart 2022 dolar ve euro fiyatları...



Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar, dünkü kapanışta 14,09 seviyelerinde işlem görürken yeni güne 14,08 liradan başladı. 

 Dolar güne sakin başladı! Dolar kuru bugün kaç lira?

Dün güne 13,98 seviyesinde başlayan dolar kuru kapanışta 14,09 lira seviyesine kadar çıktı. Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında dolar kuru geçen hafta son zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Dolar kuru  şu dakikalarda alış fiyatı 13,98  lira, satış fiyatı ise 14,09 lira seviyelerinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL alış fiyatı, 15,52 lira, satış fiyatı ise 15,64 lira.

 Dolar güne sakin başladı! Dolar kuru bugün kaç lira?

Dolar/TL bugün ons altının yükselmesi ile sabah saatlerinde 13,98 liradan işlem görüyor. Dolar kuru haftalık bazda en yüksek seviyesini geçen hafta 22 Şubat 2022'de, 14,55 seviyesi ile gördü. Dolar/TL bir sene içerisinde ise rekorunu 19 Aralık 2021 tarihinde kırdı ve 16,8 seviyesi ile bir rekora imza attı. Dolar kuru tarihi zirvesinin ardından düşüşe geçerek dalgalı seyrine devam ediyor.

Şerife ŞİŞOĞLU/Emlakkulisi.com

Dolar kurunda sürpriz gelişme! 14 lirayı geçti zirve bekleniyor...

Dolar 15 lira olacak mı? Açıklama geldi...

Doları olanlar dikkat! Dolar kuru yükselişe geçti!

Dolar 14 barajını zorluyor!

Altın fiyatları atak yaptı! İşte 2 Mart 2022 altın fiyatları!

Flaş açıklama: Gümüş altından çok kazandıracak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön