11 / 05 / 2024

Euro/TL'nin geleceği pik seviye belli oldu! Euro 27 gün sonra tam bu kadar olacak! 

Euro/TL'nin geleceği pik seviye belli oldu! Euro 27 gün sonra tam bu kadar olacak! 

Euro/dolar paritesi dün 1,1076 ile 13 ayın ardından en yüksek seviyesini gördü. Euro değer kazanmaya başlarken yatırımcıları gözü euro kuruna çevrildi. Euro/TL'nin geleceği pik seviye belli oldu! Euro 27 gün sonra tam bu kadar olacak! 



EURO DOLAR PARİTESİ REKOR KIRDI!

Euro/dolar paritesi dün gün içinde 1,1076 dolara kadar çıkarak Mart 2022'den bu yana en yüksek seviyeyi gördü.  Bugün de yukarı yönlü hareket eden euro dolar paritesi yüzde 0,02 yükselerek 1,0996 dolara çıktı. 

Peki euro yükselmeye devam edecek mi? Euro/TL ne kadar olacak? Euro kaç lira olacak? 

Euro/TL nin geleceği pik seviye belli oldu! Euro 27 gün sonra tam bu kadar olacak! 

EURO/TL'NİN GELECEĞİ PİK SEVİYE BELLİ OLDU!

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Euro/TL kuru hafta sonun ilk gününde yukarı yönlü yükselmeye devam ediyor. Euo ne olur? sorunun yanıtı merak ediliyor.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, euro kurunun ne kadar olacağını açıkladı. İslam Memiş euro dolar paritesinin 1,15 dolara kadar yükseleceğini söyleyerek uzun vadede euro yatırımcılarının kazançlı çıkacaklarını açıkladı. 

Euro/TL nin geleceği pik seviye belli oldu! Euro 27 gün sonra tam bu kadar olacak! 

İslam Memiş ayrıca, dolara yatırım yapan yatırımcılara ''yıllar sonda doların kazandırmadığını göreceksiniz'' diyerek yatırımcılara dolar değil euro yatırımı yapmaları konusunda değerlendirmelerde bulundu Euro mu dolar mı? sorusuna ise İslam Memiş Euro olarak yanıt vererek  Haziran ayında yani 27 gün sonra euro kurunun 30 TL seviyelerine kadar yükseleceğini belirtti.

15 Nisan Euro/TL ne kadar? Bugün euro kaç lira? Euro bugün ne kadar? Euro/TL kaç TL? 15 Nisan 2023 Euro/TL kuru...


Geri Dön