02 / 05 / 2024

Ev alacaklar dikkat! TOKİ uygun fiyatlı konut listesini yayımladı! 117 bin TL'ye 2+1 ve 3+1 sıfır daireler!

Ev alacaklar dikkat! TOKİ uygun fiyatlı konut listesini yayımladı! 117 bin TL'ye 2+1 ve 3+1 sıfır daireler!

Artan konut fiyatlarından sonra ev almakta zorluk çeken vatandaşlar için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) yeni bir kolaylık sağlayarak devlet destekli konut satışı başlattı. Ayrıca TOKİ bazı illerde uygun fiyatlı dairelerinin fiyat listesini yayımladı. İşte ayrıntılar... 



Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, TOKİ Kahramanmaraş Elbistan'da yaptırılan 215 konutu satışa çıkardı. 165 adet 2 oada 1 salon konut ile 50 adet 3 oda 1 salon konut için başvurular 23 Şubat 2022-4 Mart 2022 tarihleri arasında alınacak. Başvurular  Ziraat Bankası  Kahramanmaraş lli Şubeleri ve E-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek.

Ev sahibi olmak isteyen birçok vatandaşa kolaylik sağlayan Toplu Konut Idaresi Başkanlığı (TOKI) projelerinde yer alan konutlarda da yüzde 50 oranında artış yaşandı. Mevcut durumla birlikte yeni yılda konut sahibi olmak isteyenler hayallerini bir süre ertelemek durumunda kaldı.

DEVLET DESTEKLİ KONUTLAR  SATIŞTA

Konut almakta zorlanan vatandaşlara TOKİ'den sevindiren haber geldi. TOKİ yeni bir kolaylık sağlayarak devlet destekli konut satışlanını başlatarak ve uygun fiyatlar karşılığında satışa sundu.

Vatandaşları sevindirmeye devam eden TOKI, ülke genelinde pek çok farklı noktada bulunan konutlarının satış başvurularının başladığını duyurdu.

Ev alacaklar dikkat! TOKİ uygun fiyatlı konut listesini yayımladı! 117 bin TL ye 2+1 ve 3+1 sıfır daireler!

BAŞAKŞEHİR'DE KONUT FIYATLARI ÇOK UYGUN

TOKİ'nin resmi internet sitesinde bulunan konut listesinde öne çıkan konutlar ise İstanbul Büyükşehir'de satışa çıkarılan konutlar oldu. Konut satış listesinde, Başakşehir'de yer alan 1 oda 1 salon evlerin fiyatlarının piyasanın oldukça altında olduğu görüldü.

ANKARA' da EN YÜKSEK FİYAT 410 BİN TÜRK LİRASI

TOKİ'nin 100 Bin Sosyal Konut' projesi kapsamında yer alan  Ankara  evleri. önümüzde ki günlerde satışa sunulacak. İçerisinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon büyüklüğüne sahip olan konutların bulunduğu proje için en düşük fiyat 300 bin 225 Türk Liraso olarak belirlenirken en yüksek fiyat ise 410 bin 424 Türk Lirası oldu.


Geri Dön