01 / 05 / 2024

Ev alacaklara müjde! Yeni uygulama için geri sayım başladı! 0,69 faizli kredi geliyor!

Ev alacaklara müjde! Yeni uygulama için geri sayım başladı! 0,69 faizli kredi geliyor!

Durma noktasına gelen konut satışlarını canlandırmak amacıyla hayata geçirilecek olan yeni uygulama için geri sayım başladı! Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ev alacaklar için 0,69 faizli kredi geliyor... İşte ev alacakların yüzünü güldüren kampanya ile ilgili detaylar...



Peki düşük faizli kredi uygulaması ne zaman hayata geçecek? Konut kredisi kampanyasının detayları nelerdir?  İşte ev alacakların yüzünü güldüren kampanya ile ilgili detaylar...

YENİ UYGULAMA İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Ekim ayında yalnızca 102 bin 660 konut satıldı. Bu satışların 13 bin 268 tanesi ise banka kredisiyle gerçekleşti. Durma noktasına gelen konut satışlarını canlandırmak amacıyla hayata geçirilecek olan yeni uygulama için geri sayım başladı.

Ev alacaklara müjde! Yeni uygulama için geri sayım başladı! 0,69 faizli kredi geliyor!

Show Haber'in aktardığı detaylara göre yeni kredi kampanyasının detayları da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, alt, orta ve yüksek gelir grubu için 3 farklı faiz oranı uygulanacak.

Verilen detaylara göre, faiz oranları da 0.69 ila 1.20 arasında farklılık gösterecek. Merakla beklenen yeni kampanyanın son zamanlarda gündemden düşmeyen konut sektörünü hareketlendirmesi bekleniyor. Artık konutun değerine göre faiz oranı belirlenecek.

Yine konu ile ilgili olarak verilen son dakika detaylarına göre, evin fiyatı arttıkça faiz oranı artacak, düştükçe faiz oranı da düşecek. Merakla beklenen kredi kampanyasının yeni yılla beraber hayata geçmesi planlanıyor.

Konut kredisi kampanyası ev fiyatlarını nasıl etkileyecek? Düşük faizli kredi fiyatları yükseltir mi? Ev alacaklara şok!

Konut kredisinde son dakika müjdesi! Konut kredisi faizleri 0.69'a kadar düşecek! Ev alacaklar hemen bakın! 

Sıfır faizli kredi çekmek isteyenler mutlaka okumalı! Ziraat Bankası sıfır faizli kredi veriyor mu?


Geri Dön