02 / 07 / 2024

Ev hanımları 28 Nisan'a dikkat! Hayalinizdeki dikey süpürge Bim'de 2.499 TL'ye düştü

Ev hanımları 28 Nisan'a dikkat! Hayalinizdeki dikey süpürge Bim'de 2.499 TL'ye düştü

BİM'in haftalık olarak vatandaş ile paylaştığı aktüel ürünleri oldukça uygun ücretli olduğundan, müşteriler tarafından yoğun bir şekilde takip ediliyor. Evindeki eksiklikleri ucuza gidermeye çalışan vatandaşlar Bim'in indirim listesini merak ediyor. İşte Bim 28 Nisan aktüel ürün kataloğu...



Marketler veya departman yöneticileri bir şeyi satışa çıkarmaya karar verebilir. Bu özellikle “kısa tarihli ürünler” olarak adlandırılan ürünler için geçerlidir. Bunlar kısa sürede tükenecek şeyler.

Satın alımlarda indirimler sunmak, insanları mağazanıza hızla çekmenin bir yoludur. Ne zaman bir müşteriye para biriktirebileceğini söylerseniz, muhtemelen dikkatini çekeceksiniz. İndirimler yalnızca alışveriş yapanlarınıza yardımcı olmaz; aynı zamanda işinize de yardımcı olurlar.

 Artan satışlardan gelişmiş itibara kadar, indirimler iş başarısını getirebilecek bileşenlerden biri olabilir.

Ev hanımları 28 Nisan a dikkat! Hayalinizdeki dikey süpürge Bim de 2.499 TL ye düştü

Yeni ve Tekrarlanan Müşterileri Çekmek

İnsanlar indirimdeki ürünleri almayı tercih ettiklerinden, indirimler mağazanıza daha fazla insan çekme görevi görür. İndiriminiz yalnızca belirli günler için geçerliyse, indirimli ürünlerin reklamını yaparken bunu belirtin. İnsanlar, bunu yapmak için sadece birkaç günleri olduğunu bildiklerinde acele edip etrafa bakma olasılıkları daha yüksektir. Mağazanız daha fazla trafik yaşayacaktır, dolayısıyla hizmetin sorunsuz olması için indirim döneminde daha fazla çalışan planlamanız gerekebilir.


Geri Dön