09 / 05 / 2024

Ev hayalleri kuranlara müjde! Şekerbank'tan konut kredisi haberi!

Ev hayalleri kuranlara müjde! Şekerbank'tan konut kredisi haberi!

Ev hayalleri kuranlara Şekerbank’tan konut kredisi müjdesi geldi. 120 ay vadede 100 bin TL almak artık mümkün. Esnek ödeme planı ve düşük faiz oranıyla Şekerbank pek çok kişinin ev alma hayalini gerçekleştirmeyi amaçlıyor. Şekerbank’tan gelen yeni konut kredisi detayları işte haberimizde…



 Ev hayalleri kuranlara müjde! Şekerbank tan konut kredisi haberi!

Şekerbank konut kredisi detayları 

Şekerbank Konut Kredisi'ne başvurmak oldukça basittir. Kefil ihtiyacına gerek kalmadan satın alınacak evde yeterli teminat vardır. Satın almak istenen mülkü ipotek ettirerek kolay bir şekilde ev sahibi olmak mümkün. Şekerbank'tan 100 bin TL tutarında sunulan konut kredisi için 120 ay vade, %3.75 faiz ve aylık  3.795,79 TL ödeme tutarı belirlenmiştir.

Bu ödeme planında oluşturulan konut kredisinde geri ödenecek tutar 455.494,80 TL'dir. 48 vadede sunulan konut kredisi 100 bin TL tutarında olup % 3.75 faiz oranıyla aylık taksit tutarı  4.522,61 TL olarak belirlenmiştir. Bu ödeme planı için geri ödeme tutarı ise 217.085,28 TL'dir. Dolayısıyla geniş ödeme seçenekleri mevcuttur. 

Bankalarda adeta büyük deprem! İhtiyaç kredisi faizleri de değişiyor! İşte banka banka son dakika faiz oranları!

Piyasalarda normalleşme başladı! Dövizde ‘üçlü kur’ dönemi sona erdi!

Kredi kartı kullananlar dikkat! 1 Ağustos itibarıyla kredi kartı faiz oranları yükselecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön