27 / 04 / 2024

Ev hayalleri kuranlara müjde! Şekerbank'tan konut kredisi haberi!

Ev hayalleri kuranlara müjde! Şekerbank'tan konut kredisi haberi!

Ev hayalleri kuranlara Şekerbank’tan konut kredisi müjdesi geldi. 120 ay vadede 100 bin TL almak artık mümkün. Esnek ödeme planı ve düşük faiz oranıyla Şekerbank pek çok kişinin ev alma hayalini gerçekleştirmeyi amaçlıyor. Şekerbank’tan gelen yeni konut kredisi detayları işte haberimizde…



Şekerbank, uygun ödeme planlarıyla kişiye özel finansal çözümler sunmaya devam ediyor. Bu finansal çözümlerden biri de konut kredisi oldu. Farklı bütçelere uygun ödeme planları sunan Şekerbank, ev almak isteyenlere 100 bin TL kredi olanağını sağladı. 120 ay vadede ödeme kolaylığı sağlayarak her bir müşteriye finansal destek sundu. İşte Şekerbank’tan gelen 100 bin TL konut kredisi hakkındaki tüm detaylar…

 Ev hayalleri kuranlara müjde! Şekerbank tan konut kredisi haberi!

Esnek kredi vadesi seçme özgürlüğü 

Şekerbank tarafından sunulan Konut Kredisi'nin seçilmesi durumunda finansal durum göz önünde bulundurularak bir kredi vadesi seçilebiliyor. Bu seçim özgürlüğü sayesinde geri ödeme planları 10 yıl süreye kazar uzamaktadır. Zaman içinde kolay ve zorlanmadan geri ödemek için Şekerbank, bu konuda müşterilerine esneklik sağlamaktadır. Finansal stres yaşamadan rahat bir şekilde ev sahibi olmak isteyenlere Şekerbank kaçırılmaz bir fırsat sunuyor.

Herkese ev sahibi olma imkanı tanıyan Şekerbank, özellikle de A enerji sınıfı evlere odaklanılmasını istiyor. Yeni ve ikinci el evlere yüzde 90'a varan ev kredisi fırsatlarını sunarak bireyleri uygun alternatiflere yönlendiriyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön