02 / 05 / 2024

Ev sahibi kiracının evden çıkmasını istedi, ortalık savaş alanına döndü!

Ev sahibi kiracının evden çıkmasını istedi, ortalık savaş alanına döndü!

Ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan olaylara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Esenyurt'ta bir ev sahibi kiracının evden çıkmasını istedi, ortalık savaş alanına döndü. İşte ayrıntılar...



Kira fiyatları özellikle büyük şehirlerde büyük problem haline geldi. Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan sorunlar her geçen gün artmaya devam ediyor. Gündemden düşmeyen kiracı ve ev sahibi kavgalarına bir yenisi daha eklendi. Esenyurt'ta bir ev sahibi kiracısını evden çıkartmak istedi, ortalık adeta savaş alanına döndü.

EV SAHİBİ KİRACISINI EVDEN ÇIKARTMAK İSTEDİ...

Esenyurt'ta, evden çıkmadığı iddia edilen kiracı ile ev sahibi arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Ailelerin de dahil olduğu kavgada, 6 kişi yaralanırken o anlar ve telefonu kamerasına yansıdı.

Ev sahibi kiracının evden çıkmasını istedi, ortalık savaş alanına döndü!

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ!

Esenyurt'ta ev sahibi ile kiracı arasında yaşanan olay, öncek gün saat 19.00 sıralarında Çınar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 5 katlı binanın en üst katında oturan Ali. S., bir süre önce 3. katta bulanan dairesini Mustafa K.'ye kiraladı.

Ev sahibi Ali S., Mustafa K.'nin evinden çıkmasını istedi. Evden çıkmayan Mustafa K. ile ev sahibi Ali S. arasında tartışma çıktı. Büyüyerek devam eden tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgaya, yakınlarının da dahil olmasıyla birlikte taraflar birbirlerine sopa ve taşlarla saldırmaya başladı.

Kavgada sopa ve taş isabet eden 6 kişi yaralandı. Olayda kontrolden çıkan öfkeli bir kişi araçlara sopayla vurarak içindeki kıyafetleri yerlere savurdu. Ardından başka bir kişi ise binaya taş ve sopa fırlattı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde müdahale etti. İfade için karakola götürülen taraflar ise birbirinden şikayetçi oldu. O anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kirasını 1.400 liradan 6 bin liraya yükselten ev sahibini öldürdü! 

Kiraladığı evi günlük 2 bin 500 TL'ye kiraya verdi! Ev sahibi köşeye sıkıştı!

Geri Dön