28 / 04 / 2024

Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Hiç peşinat ödemeden...

Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Hiç peşinat ödemeden...

Ev sahibi olmak isteyip ancak yeterli nakit parası olmayan vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını inceliyorlar. Konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için yüzde 100 konut kredisi kampanyaları başladı. İşte konut kredisi kampanya detayları...



Konut sahibi olmak isteyip yeterli parası olmayan vatandaşların yüzünü güldürecek kampanya bankalar tarafından duyuruldu. Evin tamamı için kredi çekilebilecek. Konutun tamamına kredi veren bankalardan herhangi bir peşinat yatırmak zorunda kalmadan kredinizi alabiliyorsunuz.  

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; bu sayede vatandaşlara peşin para vermeden 180 ay vadeyle konut kredisi çekilerek ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

QNB tarafından yapılan açıklamada, 180 aya kadar vade imkanı, sabit faiz oranı ile öngörülebilir ödemeler ve satın alacağınız evin ekspertiz değerinin %100'üne varan kredi imkanı sağlandığı belirtildi. Teminat olarak mevcut evinizin ve satın alınacak evin gösterilmesi yeterli olacak. 

Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Hiç peşinat ödemeden...

QNB FİNANSBANK PEŞİNATSIZ KONUT KREDİSİ

Peşinatsız yüzde yüz Konut Kredisi kampanyası ile peşinat ödemeden ev sahibi olabilirsiniz. Üstelik satın alacağınız evin değerinin tamamına kredi kullanabilirsiniz...

AKBANK PEŞİNATSIZ KONUT KREDİSİ

Akbank %1,80'den başlayan avantajlı faiz oranıyla konut kredisi kullanma imkanı sunuyor. Satın almak istediğiniz evin tamamına kredi kullanarak, hiç peşinat ödemeden ev sahibi olabilirsiniz..

Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Hiç peşinat ödemeden...

GARANTİ PEŞİNATSIZ KONUT KREDİSİ

Sahip olduğunuz bir ev bulunuyor ve yeni bir ev daha almak ama peşinat ödemek istemiyorsanız, %100 Mortgage kredisiyle hem yeni alacağınız evi hem de eski evinizi ipotek ettirerek evin tamamına kredi çekebiliyorsunuz. 

KREDİ ŞARTLARI NEDİR?

Kredinizi TL cinsinden kullanabiliyorsunuz. Hem mevcut hem de satın alınacak konut için eksper değerlendirmesi yapılması gerekiyor.  Yalnızca tapuda "mesken" olarak görünen yerler için gerçek kişiler tarafından kullanılabiliyor. 

100 metrekare 3+1 prefabrik ev 183 bin TL! Prefabrik ev fiyat listesi 2022 Mart!

Yatırımcılar rotasını arsaya çevirdi! Arsa satışlarında rekor...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön