06 / 05 / 2024

Ev sahipleri şokta! Fahiş zamlar hız kesmiyor!

Ev sahipleri şokta! Fahiş zamlar hız kesmiyor!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Rahmi Turan, bugünkü köşesinde konut sitesi aidatlarındaki fahiş fiyat ve zamları kaleme aldı. İşte Rahmi Turan'ın 'Siteleri fahiş aidat zamları sardı' başlıklı yazısı...



Sevgili okurlar… Alkent Sitesi sadece bir örnek… İstanbul'da hemen hemen tüm sitelerinde durum böyle… Aidatlar 3 bin lira ile 5 bin lira arasında… Bazılarında daha da yüksek. Fazla söze gerek yok. İnsanlar neye lâyıksa öyle yönetilir. Çünkü o yöneticileri kendileri seçiyor. “Artık aklımızı kullanalım.”

Ev sahipleri şokta! Fahiş zamlar hız kesmiyor!

Bodrum'da yaşayan 92 yaşındaki yazar okurum Turgut Karabekir, ülkemizdeki enerji sorununun çözüm yolunun “Güneş enerjisi” olduğunu belirterek şöyle diyor:

“İran doğalgazı 3 gün kesti panik oldu. Bir çatışma halinde Rusya gazı keserse ne olacağını düşünmeliyiz. Enerjide bağımlı bir ülke oldukça her türlü felâkete açığız! Yıllardır tarımda, sanayide, savunmada, adalette, eğitimde bağımsız olmadan düzelmeyeceğimizi yazdım, çizdim, söyledim ama duyuramadım.

Çıkış yolu, büyük güneş enerjisi çiftliklerini güney illerimizin yamaçlarına kurmaktır. Bunun yıllardır gündeme alınmamasını üzüntü ve hayretle karşılıyorum. Ne olur artık aklımızı kullanalım.

Konut sitelerinde fahiş aidat krizi!

Konut sitelerindeki fahiş aidatlar TBMM gündeminde!


Geri Dön